h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Spor
  • Çukurköyspor, Transferde Göz Kamaştıran İmzayı Attı: Arda Emir Aktaş

Çukurköyspor, Transferde Göz Kamaştıran İmzayı Attı: Arda Emir Aktaş

Tavşanlı'nın Süper Amatör Lig takımlarından Çukurköyspor, transfer dönemine hızlı bir giriş yaptı. Başkan Onur Çetin, eski oyuncusu 18 yaşındaki sol bek Arda Emir Aktaş'ı yeniden kadrosuna kattı. Aktaş, geçtiğimiz sezon gösterdiği performansla dikkat çekmiş ve takımının şampiyonluğuna önemli katkı sağlamıştı.

Tavşanlı ilçesinde faaliyet gösteren Süper Amatör Lig takımı Çukurköyspor, devre arası transfer dönemine hızlı bir giriş yaptı. Başkan Onur Çetin, geçtiğimiz sezonda da takımın formasını giyen genç sol bek Arda Emir Aktaş’ı yeniden kadrosuna dahil etti.

Akıncılarspor altyapısında yetişen Arda Emir Aktaş, geçtiğimiz sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmişti. Yeşil-beyazlı takımın Süper Amatör Lig’e yükselmesinde önemli bir rol oynayan Aktaş, yaz aylarında Moymulspor’a transfer olmuştu. Şimdi ise başarılı oyuncu yeniden Çukurköyspor formasını giyecek.

Trabzonspor – Galatasaray maçında Abdulkadir Bitigen ilk kez düdük çalacak!

Sıradaki haber:

Trabzonspor – Galatasaray maçında Abdulkadir Bitigen ilk kez düdük çalacak!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.