h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Spor
  • Cenk Özcan’ın Maç Değerlendirmesi: “Atabildiğimiz Pozisyonları Değerlendirsek Maç Farklı Olabilirdi”

Cenk Özcan’ın Maç Değerlendirmesi: “Atabildiğimiz Pozisyonları Değerlendirsek Maç Farklı Olabilirdi”

Ankara Keçiörengücü Teknik Sorumlusu Cenk Özcan, Eyüpspor'a 2-0 mağlup oldukları maçın ardından yaptığı açıklamada, maçın kırılma anlarında buldukları pozisyonları atsalar belki farklı bir sonuç alacaklarını söyledi. Eyüpspor'u kompakt futbolundan dolayı tebrik eden Özcan, analizlere göre maçın ilk 30 dakikasının takımları lehine olduğunu belirtti.

Ankara Keçiörengücü Teknik Sorumlusu Cenk Özcan, Ejüpspor ile oynadıkları maçta 2-0 mağlup olduktan sonra yaptığı açıklamada, “Eğer bulduğumuz pozisyonları gole çevirebilseydik, maçın seyri çok farklı olurdu” dedi.

Ankara Keçiörengücü, Trendyol 1. Lig’in 18. haftasında Ejüpspor’a konuk oldu ve maçtan 2-0 mağlubiyetle ayrıldı. Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Ankara Keçiörengücü Teknik Sorumlusu Cenk Özcan, öncelikle Pençe-Kilit operasyonunda şehit olan Mehmetçik için başsağlığı dileyerek, yaralılar için de şifa dileklerinde bulundu. Ardından maçı değerlendiren Özcan, “Hocalarımızın analizleri ve kamp dönemlerimizde yaptığımız çalışmalar, özellikle ilk 30 dakikada lehimizeydi. Takım olarak oyunu tutan, orta sahada rakibi karşılayan ve hızlı geçişleri olan bir takım olmak istiyorduk. Bu hedefimize ulaştık. Maçta dönüm noktaları vardı, bulduğumuz pozisyonlar da vardı. Eğer bu pozisyonları gole çevirebilseydik, skor çok farklı olabilirdi. Ejüpspor’un kompakt futbolunu takdir ediyorum. Arda Turan ve ekibini tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

Kerem Yavaş, Beşiktaş maçında kulübümüzün itibarını korumak istediğimizi vurguladı

Sıradaki haber:

Kerem Yavaş, Beşiktaş maçında kulübümüzün itibarını korumak istediğimizi vurguladı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.