h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Spor
  • Cenk Özcan: “Altın madalya sonrasında tepkimiz biraz düşük oldu”

Cenk Özcan: “Altın madalya sonrasında tepkimiz biraz düşük oldu”

Ankara Keçiörengücü Teknik Direktörü Cenk Özcan, Manisa FK ile berabere kaldıkları maçı değerlendirirken, iyi bir çalışma sonucunda maça iyi başladıklarını belirtti. Ancak golden sonra tepkilerinin düştüğünü ifade ederek, ikinci yarıda oyunun kontrolünü geri almaya çalıştıklarını söyledi. Özcan ayrıca, son 15 dakikada baskıyı artırdıklarını ve önümüzdeki hafta üç puan alarak çıkışa geçeceklerini dile getirdi.

Ankara Keçiörengücü Teknik Direktörü Cenk Özcan, Manisa FK maçı sonrasında yaptığı açıklamada, “Maça iyi bir şekilde başladık ve ilk 20 dakika etkili oynadık. Ancak golün ardından motivasyonumuz biraz düştü. İkinci yarıda ise kontrolü tekrar ele almaya çalıştık” dedi.

Trendyol 1. Lig’in 19. haftasında Ankara Keçiörengücü, evinde konuk ettiği Manisa FK ile 1-1 berabere kaldı. Maç sonrasında düzenlenen basın toplantısında konuşan Ankara Keçiörengücü Teknik Direktörü Özcan, “Maça iyi bir başlangıç yaptık. Ekip olarak hafta boyunca iyi bir hazırlık süreci geçirdik. Bu da maçın ilk 20 dakikasında olumlu sonuç getirdi. Ancak golün ardından performansımız biraz düştü. İkinci yarıda oyunun kontrolünü yeniden ele almaya çalıştık. Son 15 dakikada baskı kurduk ve hücum oyununa döndük. Maçın gidişatı sürekli değişti. Bugün bir puan aldık ve önümüzdeki hafta üç puanla çıkışa geçeceğiz” şeklinde konuştu.

Ağrı’da hakem sorunu: Tüm futbol maçları ertelendi

Sıradaki haber:

Ağrı’da hakem sorunu: Tüm futbol maçları ertelendi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.