h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Spor
  • Cemil Kalkışım: Şampiyonluk, geri dönüşü olmayan bir yol olarak bizim için görünüyor

Cemil Kalkışım: Şampiyonluk, geri dönüşü olmayan bir yol olarak bizim için görünüyor

Sebat Gençlik Spor Kulübü Başkanı Cemil Kalkışım, tesisleşme ve yapılanmanın önemine vurgu yaparak, hedeflerinin şampiyonluk ve kalıcı bir başarı olduğunu ifade etti. Kulübün geçmişiyle bugünü arasında 100 yıl geçtiğini belirten Kalkışım, taraftarların kulübe daha fazla sahip çıkmasını istedi. Yeni transferlerle güçlendiklerini söyleyen başkan, ikinci devrenin ilk maçında Muşspor'u konuk edeceklerini duyurdu. Taraftarların desteğine ihtiyaç duyduklarını belirten Kalkışım, hedeflerine inandıklarını sözlerine ekledi.

Sebat Gençlik Spor Kulüp Başkanı Cemil Kalkışım, kulübün hedefinin tesisleşme ve yapılanmayı devam ettirmek olduğunu vurgulayarak şampiyonluğun vazgeçilmez bir hedef olduğunu belirtti. Akçaabat Sebatspor’un devamı olan ve 2023 yılında kuruluşunun 100. yılında profesyonel lige dönüş yapan Sebat Gençlik Spor Kulübü, şu anda TFF 3. Lig 4. Grup’ta mücadele etmektedir. Başkan Kalkışım, kulübün istikrarına ve finansal durumuna vurgu yaparak, mütevazi bir şekilde ilerlediklerini ve hiç borçlanmadıklarını ifade etti. Tesisleşme ve yapılanmaya büyük önem verdiklerini belirten Kalkışım, ileriye taşınabilecek tesislerle birlikte stadyumu kazanmak istediklerini söyledi. Kulüp binasının ve antrenman sahalarının Haziran 2024’te tamamlanacağını belirten başkan, takım otobüslerini aldıklarını ve şu anda şampiyonluk için mücadele ettiklerini ifade etti. Başkan, tarihi kulübe sahip çıkılması gerektiğini ve taraftarı beklediklerini dile getirdi. Sebat Gençlik Spor Kulüp Başkanı Cemil Kalkışım, kulübün dürüstlük ve birliktelik prensibini benimsediğini belirterek, hatalarının olduğunu ve eleştirilere açık olduklarını söyledi. Başkan, genç ve tecrübeli oyuncuları kadroya katarak iyi bir ekip ruhu yakaladıklarını da belirtti. Hedeflerinin 2. Lig’e yükselip kalıcı olmak olduğunu belirten Kalkışım, Trabzonspor ve 1461 Trabzon’un da üst liglerde olması durumunda Trabzon futbolunun daha da gelişeceğine inandığını söyledi. Sebat Gençlik Spor Kulüp, TFF 3. Lig 4. Grup’ta ikinci devrenin ilk maçında Muşspor’u ağırlayacak. Başkan Kalkışım, taraftarlardan destek istedi ve transferlerle güçlendiklerini ve başaracaklarına inandıklarını ifade etti.

Bahçeşehir, Aliağa Petkimspor’un rakibi olacak

Sıradaki haber:

Bahçeşehir, Aliağa Petkimspor’un rakibi olacak

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.