h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Spor
  • Çaykur Rizespor, Corendon Alanyaspor maçı hazırlıklarına başladı

Çaykur Rizespor, Corendon Alanyaspor maçı hazırlıklarına başladı

Çaykur Rizespor, Ziraat Türkiye Kupası'nda MKE Ankaragücü'ne yenilerek elendi. Ancak takım, Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında Corendon Alanyaspor maçı için hazırlıklara hemen başladı. Antrenmanlarını sürdüren Rizespor'da 7 oyuncu sarı kart sınırında bulunuyor. Casper Hojer, Benhur Keser, Altin Zeqiri, Attila Mocsi, Dal Varesanovic, Jonjo Shelvey ve Martin Minchev, 3 sarı kartla tehlikeli bir durumda.

Çaykur Rizespor, Corendon Alanyaspor maçı için hazırlıklara başladı

Çaykur Rizespor, Trendyol Süper Lig’in 21. haftasında deplasmanda Corendon Alanyaspor ile karşılaşacak. Yeşil-mavili ekip, Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur mücadelesinde MKE Ankaragücü’ne 3-1 mağlup olarak elendi. Maçtan sonra Rize’ye dönen takım, hemen ardından Cumartesi günü saat 16.00’da oynanacak olan Corendon Alanyaspor maçı için hazırlıklara başladı. Çaykur Rizespor, Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde Mehmet Cengiz Tesisleri’nde salonda çalışmalara başladı. Kupa maçında görev almayan oyuncular daha sonra antrenman sahasında koşu ve pas çalışmalarıyla antrenmanlarını sürdürdü. Antrenman, çift kale maçla sona erdi.

7 oyuncu sarı kart sınırında

Casper Hojer, Benhur Keser, Altin Zeqiri, Attila Mocsi, Dal Varesanovic, Jonjo Shelvey ve Martin Minchev, Çaykur Rizespor’un oyuncuları arasında 3 sarı kartla sınırda bulunuyor.

Alanyaspor – Samsunspor Ziraat Türkiye Kupası mücadelesinde: 1-3

Sıradaki haber:

Alanyaspor – Samsunspor Ziraat Türkiye Kupası mücadelesinde: 1-3

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.