h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Spor
  • Çağdaş Atan: “Birlikte acı çeken bir beraberlik yaşadık”

Çağdaş Atan: “Birlikte acı çeken bir beraberlik yaşadık”

Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan, Fatih Karagümrük maçının ardından, ikinci yarıda farkı açamadıklarını ve "canlarını acıtan bir beraberlik" aldıklarını söyledi. Müsabakanın sonunda kornerden yedikleri golün üzücü olduğunu belirten Atan, takımın iyi bir yol üzerinde olduğunu ve bir sonraki maç için en iyi şekilde hazırlandıklarını ifade etti.

Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan, Fatih Karagümrük maçının ardından verdiği demeçte, takımının ikinci yarıda farkı açamadığını ve “canları acıtan bir beraberlik” aldıklarını söyledi.

Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında deplasmanda oynanan mücadelede Başakşehir, Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından yapılan basın toplantısında konuşan Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan, ikinci yarıda fark yaratacak pozisyonlar bulduklarını ancak bunları değerlendiremediklerini dile getirdi. Atan, “Canımızı acıtan bir beraberlik aldık. İlk yarıda hücumda etkili olamadık fakat pozisyonlar yakaladık. İkinci yarıda da farkı 2-3’e çıkarabileceğimiz ancak sonuçlandıramadığımız bir maçta kornerden gol yedik. Bu durum bizi üzdü, ancak takım olarak iyi yolda olduğumuzu söyleyebilirim. Bugün kazansaydık, lig beşincisi ile aramızda 3 puan fark olurdu. Hedefimiz bulunduğumuz konuma kendimizi atmak olduğunu söylemiştik. Oyun açısından güçlü bir takımız. Bir sonraki maça en iyi şekilde hazırlanacağız” şeklinde konuştu.

Yüksekova’ya Kuzey Disiplini Merkezi Atağı: Türkiye’nin En Güzel Kayak Alanı Olacak

Sıradaki haber:

Yüksekova’ya Kuzey Disiplini Merkezi Atağı: Türkiye’nin En Güzel Kayak Alanı Olacak

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.