h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Spor
  • Büyükşehir Atletinden Türkiye Şampiyonasında muhteşem başarı

Büyükşehir Atletinden Türkiye Şampiyonasında muhteşem başarı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi atıcılık sporcusu Ali Mert Erdemir, Mersin'de düzenlenen Havalı Silahlar Federasyon Kupası'nda Türkiye Şampiyonu oldu. Erdemir, Erkek Tüfek Yıldız B kategorisinde birinci olarak büyük bir başarı elde etti ve Mart ayındaki Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi atıcılık takımı sporcularından Ali Mert Erdemir, Mersin’de düzenlenen Havalı Silahlar Federasyon Kupası’nda muhteşem bir performans sergileyerek Türkiye Şampiyonu oldu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü atıcılık sporcusu olan Ali Mert Erdemir, hedeflerine bir yenisini daha ekledi. Erdemli ilçesinde gerçekleştirilen Havalı Silahlar Federasyon Kupası’na katılan Erdemir, Erkek Tüfek Yıldız B kategorisinde birinci olarak Türkiye Şampiyonluğu elde etti. Müthiş bir performans sergileyen sporcu, bu başarıyla birlikte Mart ayında gerçekleştirilecek olan Türkiye Şampiyonası’na katılmak için hak kazandı.

Kocaelispor, Eyüpspor mücadelesi için idmanlara devam ediyor

Sıradaki haber:

Kocaelispor, Eyüpspor mücadelesi için idmanlara devam ediyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.