h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Spor
  • Bursaspor Divan Başkanı Galip Sakder’den önemli çağrı: Büyük kongre için sesleniyor

Bursaspor Divan Başkanı Galip Sakder’den önemli çağrı: Büyük kongre için sesleniyor

Bursaspor Divan Kurulu Başkanı Galip Sakder, Bursaspor'u destekleyen herkesi olağanüstü genel kurula çağırdı. Olağanüstü kongre, 20 Ocak Cumartesi günü saat 14.00'te Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Kongrede yeni bir yönetim kurulunun seçileceği belirtilirken, Sakder, eski başkanlar, geçmişte görev yapmış yöneticiler ve tüm üyelerin oy kullanmaya davet edildiğini söyledi. Ayrıca, Bursa'nın mülki erkanı, belediye başkanları, oda/borsa başkanları ve organize sanayi bölgesi başkanlarının da kongreye davet edildiği ifade edildi.

Bursaspor Divan Kurulu Başkanı Galip Sakder, Bursaspor’a olan sevgisi olan herkesi olağanüstü genel kurula davet ederek, “Bütün paydaşlarımızın ve şehrin yetkililerinin takımımıza sahip çıkacağına samimiyetle inanıyoruz” dedi.

Bursaspor Divan Kurulu Başkanı Galip Sakder, olağanüstü kongre öncesinde bir çağrıda bulundu. Sakder, “Saygıdeğer Bursaspor taraftarları, 20 Ocak Cumartesi günü saat 14:00’te gerçekleştirilecek olan Olağanüstü Seçimli, İdari ve Mali Genel Kurulumuz, hava koşulları dikkate alınarak Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi – Orhangazi Salonu’nda yapılacaktır. Denetim ve hukuk kurulları için bağımsız tek liste başvurusu yapıldığından dolayı bu kurullarımız, açık oylama ile belirlenecektir. İki başkan adayının yarışacağı yönetim kurulu listeleri için ise kapalı oylama gerçekleştirilecek ve yenilenen tüzüğümüz gereğince oylar, ilk kez sandık kurulları tarafından sayılacaktır” ifadelerini kullandı.

Sakder, konuşmasına şöyle devam etti:

“Eski başkanlarımızın yanı sıra, geçmiş dönemlerde görev yapmış yöneticilerimiz ve oy hakkı bulunan tüm üyelerimizi, Genel Kurulda iradelerini sandığa yansıtmak üzere bir kez daha davet ediyoruz. Ayrıca Bursa’nın yetkilileri, belediye başkanları ve adayları ile oda, borsa ve organize sanayi bölgesi başkanlarımızı da kongremizde misafir etmekten memnuniyet duyarız. Seçimli Genel Kurul sonrasında, şehrin takımına sahip çıkacağına yürekten inandığımız tüm paydaşlarımızla birlikte hareket edeceğiz.”

Eski Galatasaraylılar, Yunanistan Kupası’nda karşı karşıya gelecek

Sıradaki haber:

Eski Galatasaraylılar, Yunanistan Kupası’nda karşı karşıya gelecek

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.