h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Spor
  • Bursaspor, Ahmet Hakan Atış ve Ahmet Berke Ay ile resmi sözleşme imzaladı

Bursaspor, Ahmet Hakan Atış ve Ahmet Berke Ay ile resmi sözleşme imzaladı

Bursaspor'un genç oyuncuları Ahmet Hakan Atış ve Ahmet Berke Ay, profesyonel sözleşme imzaladı. Kulüp, altyapıdan yetişen futbolcuların sözleşme imza törenine dair açıklama yaparken, Ahmet Berke Ay ve Ahmet Hakan Atış'a başarılar diledi.

Bursaspor’un genç yetenekleri Ahmet Hakan Atış ve Ahmet Berke Ay, profesyonel sözleşme imzalayarak kulübe bağlılıklarını gösterdi. Bursaspor Kulübü tarafından yapılan açıklamada, “Kulübümüz, altyapımızda yetişen Ahmet Hakan Atış ve Ahmet Berke Ay ile profesyonel sözleşme imzaladı. İmza töreni Özlüce İbrahim Yazıcı Tesislerimizde gerçekleşti ve Gençlik Geliştirme Kurulu Başkanı Mesut Uçaner, Gençlik Geliştirme Kurulu üyesi Ümit Kepir, futbolcular Ahmet Berke Ay ve Ahmet Hakan Atış ile aileleri katıldı. Ahmet Berke Ay ve Ahmet Hakan Atış’ın kendi yaş kategorilerinde milli takım formamızı gururla temsil etmelerini diliyor ve yeşil-beyazlı formamızla başarılı yıllar geçirmelerini umuyoruz” ifadeleri kullanıldı.

TFF, Trabzonspor – Antalyaspor karşılaşmasını incelemeye aldı

Sıradaki haber:

TFF, Trabzonspor – Antalyaspor karşılaşmasını incelemeye aldı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.