h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Spor
  • Burdur Gençlik ve Spor Kadın Futbol Takımı ilk maçta hükmen galip geldi

Burdur Gençlik ve Spor Kadın Futbol Takımı ilk maçta hükmen galip geldi

Kadınlar 3. Ligi 8. Grup'ta mücadele eden Burdur Gençlik ve Spor Kadın Futbol Takımı, Muğla Atletik Spor'un maça gelmemesi üzerine hükmen 3-0 galip ayrıldı. Boş vakti değerlendirmek için kendi aralarında bir hazırlık maçı yaptılar. Takım sorumlusu Altan Zengin, Muğla takımının gelmemesi nedeniyle üzgün olduklarını söyledi ve Denizli'ye olan maçlarını en iyi şekilde hazırlanarak kazanmayı planladıklarını belirtti.

Burdur Gençlik ve Spor Kadın Futbol Takımı, Kadınlar 3. Ligi 8. Grup’ta mücadele etmektedir. İlk maçlarında rakipleri Muğla Atletik Spor takımı maça gelmediği için Burdur takımı sahadan 3-0 hükmen galip ayrıldı. Bu durumda, takım kendi aralarında bir hazırlık maçı yaparak güzel havayı boşa geçirmemeye karar verdi. Burdur Gençlik ve Spor Takım Sorumlusu Altan Zengin, Maç yapamadığımız için üzgünüz ancak üç puanı almaktan dolayı mutluyuz. Seyircilerimizin yanında güzel bir atmosfer vardı, bu nedenle kendi aralarında bir maç yapmaya karar verdik. Haftaya ise deplasmanda Denizli’ye gideceklerini ve Kaplanlar Kadın Futbol Takımı ile maç yapacaklarını belirtti.

Muzaffer Badalıoğlu’na son veda: Mezarı başında anma töreni düzenlendi

Sıradaki haber:

Muzaffer Badalıoğlu’na son veda: Mezarı başında anma töreni düzenlendi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.