h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Spor
  • Bülent Uygun, Marius Sumudica’ya karşı durdu!

Bülent Uygun, Marius Sumudica’ya karşı durdu!

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Gaziantep FK ile berabere kaldıkları maç sonrasında yaşanan tartışmalı olaylar hakkında konuştu. Uygun, rakip takım teknik direktörünün kendi futbolcusuna şiddet uygulamasının futbol adabına aykırı olduğunu belirtti. Ayrıca, transfer çalışmalarıyla ilgili olarak da sabırlı olunması gerektiğini söyledi. Uygun ayrıca, taraftarlardan Sivasspor'a destek vermelerini ve kombine alarak öğrencilere hediye etmelerini istedi. ("Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun'dan Gerginlik Açıklaması ve Transfer İçin Çağrı")

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Gaziantep FK ile oynadıkları maç sonrası yaşanan gerginlik hakkında konuştu. Uygun, basın toplantısında yaptığı açıklamada, “Aslında, söylenecek çok şey var ama o nasıl bir hata yaptığının farkındadır. Benimle çok ilgilenmiyor. Kendi futbolcuma parmağınla vurarak konuşamazsın” dedi.

Sivasspor, Trendyol Süper Lig’in 21. haftasında Gaziantep FK’yı konuk etti ve maç 2-2 berabere sonuçlandı. Bu sezonki 8. beraberliğini alan Sivasspor’un Teknik Direktörü Bülent Uygun, karşılaşmanın ardından basın toplantısına katıldı ve soruları yanıtladı.

Maçı değerlendiren Uygun, “Her üç günde bir maç oynuyoruz. Hava şartlarının en zor olduğu bir mevsimdeyiz. Futbolcularımız zorlu bir mücadele sergiliyor. Tüm futbolcularımı kutluyorum. 2-0 gibi bir skor elde ettik ancak rakibimiz direncini artırarak beraberliği yakaladı. Gaziantep’in futbolcularını da kutluyorum. Puanları paylaştık. Şimdi önümüzde Antalyaspor maçı var” şeklinde konuştu.

Bir basın mensubunun “Transfer çalışmaları ne durumda?” sorusuna ise Uygun, “Transfer yapmak istiyoruz. Ancak devre arasında transfer yapmak kolay değil. Biz transfer yapmak için transfer yapmak istemiyoruz. Yönetimimiz, gecesini gündüzüne katarak çalışıyor. İhtiyacımız olan mevkilere uygun oyuncular bulmaya çalışıyoruz. Görüşmelerimiz ilerledi ve yarın tekrar bir görüşme yapacağız. Bu akşam bana Amerika’dan bir telefon gelecek, görüşme yapacağım. Biraz daha sabır. Sivas’ın en değerli varlığı olan Sivasspor’u sahiplenmek gerekiyor. Avrupa’daki ve dünyanın her yerindeki gurbetçilere de çağrımız var. Kombine alıp Sivas’taki öğrencilere hediye edin” şeklinde yanıtladı.

Maç sonrasında yaşanan tartışmaya da değinen Bülent Uygun, “Aslında, söylenecek çok şey var ama o hata yaptığının farkındadır. Ancak benimle ilgilenmiyor. Kendi futbolcumuza parmağınla vurarak konuşamazsın. Başka bir takımın futbolcusuna bunu yapmak futbol etiğine aykırıdır. Bu konuda kendi takımının yönetimi karar verecektir” şeklinde konuştu.

Balıkesir’den başarılı boksörler, Türkiye Şampiyonası’nda boy gösterecek

Sıradaki haber:

Balıkesir’den başarılı boksörler, Türkiye Şampiyonası’nda boy gösterecek

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.