h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Spor
  • Bülent Akan’dan Adana Demirspor’a Başarılar Dileği

Bülent Akan’dan Adana Demirspor’a Başarılar Dileği

Ziraat Türkiye Kupası'nda Y. Adana Demirspor, 24Erzincanspor'la 2-2 berabere kaldıktan sonra penaltı atışları sonucunda elendi. Maç sonrasında 24Erzincanspor Teknik Direktörü Bülent Akan, güzel bir rekabetin yaşandığı bir maç olduğunu belirterek takımının yoluna devam edeceğini ve Adana Demirspor'a başarılar dilediğini söyledi.

Erzincan spor takımının teknik direktörü Bülent Akan, Adana Demirspor ile oynanan maçın ardından yaptığı açıklamada, “Penaltılarda heyecan dolu bir rekabet yaşandı. Penaltıları kaçıran, atamayan veya kurtaran tarafın kazanacağı bir maçtı. Biz bu zorlu maçta yolumuza devam ediyoruz” dedi. Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda, Y. Adana Demirspor ile 2-2 berabere kalan Erzincan spor takımı, seri penaltı atışları sonucunda 7-6 galip gelerek kupada yoluna devam etti. Maç sonunda konuşan Erzincan spor takımının teknik direktörü Bülent Akan, “Maç istediğimiz gibi gidiyordu. 2-0 öne geçtik. Son 10 dakikada değişiklikler yaparak oyunu kontrol etmek istedik ancak başaramadık. Sonuç olarak, kalite farkı da oldu ve maç 2-2 bitti. Uzatmalar da dengeyi korudu. Penaltılarda ise heyecanlı bir rekabet yaşandı. Penaltılar sonucunda kazananın belirleneceği bir maçtı. Sonunda biz galip geldik ve yolumuza devam ediyoruz. Aynı zamanda Adana Demirspor’a da başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Pınar Karşıyaka, FIBA Şampiyonlar Ligi’ndeki zaferini Breogan karşısında elde etti (86-76)

Sıradaki haber:

Pınar Karşıyaka, FIBA Şampiyonlar Ligi’ndeki zaferini Breogan karşısında elde etti (86-76)

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.