h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Spor
  • Bozdoğan’da Yapımı Devam Eden Gençlik Merkezi

Bozdoğan’da Yapımı Devam Eden Gençlik Merkezi

Aydın'ın Bozdoğan ilçesinde yapımı devam eden Gençlik Merkezi, gençlerin kendilerini geliştirebilecekleri bir alan olacak. Merkez, inovasyon, güzel sanatlar, akıl-zeka ve resim gibi farklı alanlarda gençlerin ilgi duydukları konularla ilgilenmelerine ve becerilerini geliştirmelerine olanak sağlayacak. Ayrıca, merkezin eğitim odaklı olmasıyla birlikte gençlere akademik destek sunacak bir sınıf ve zengin bir kaynak sağlayacak bir kütüphane de bulunacak. Proje, gençlerin sosyal hayatta daha etkin olmalarına ve yeteneklerini keşfetmelerine imkan tanıyacak önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Aydın Genlik ve Spor İl Müdürlüğü, Bozdoğan ilçesinde hâlâ inşası süren ve yakın bir zamanda tamamlanması planlanan Gençlik Merkezi’nin gençlerin kişisel gelişimlerine katkı sağlayabilecekleri, yeni yetenekler edinebilecekleri bir alan olacağını duyurdu.

Bozdoğan Gençlik Merkezi, içerisinde barındırdığı çeşitli bölümlerle gençlerin farklı ilgi alanlarına hitap edecek. İnovasyon atölyesi, gençleri yeni fikirler üretmeye teşvik eden bir platform sunarken, güzel sanatlar atölyesi, farklı sanat disiplinlerine ilgi duyan gençleri bir araya getirerek onlara eğitim imkanı sağlayacak. Akıl-Zeka Atölyesi ise yetenekleri geliştirmek için interaktif bir alan olarak ön plana çıkıyor. Gençler, burada düşünce kapasitelerini güçlendiren etkinliklere katılarak becerilerini geliştirebilecekler. Ayrıca, resim sınıfı da sanatın ifade gücünü keşfetmek isteyen gençlere donanımlı bir ortam sunacak.

Eğitim odaklı bir yapıya sahip olan merkezde, gençlere akademik destek sunacak bir sınıf bulunuyor. Ayrıca, bilgiye ulaşma ve araştırma ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanan kütüphane, öğrencilere zengin bir kaynak sağlayacak. Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu, Gençlik Merkezi’nin gençlerin sosyal hayatta daha etkin olmalarına ve farklı alanlarda yeteneklerini keşfetmelerine olanak sağlayacak önemli bir adım olduğunu belirtti.

Aydın’da Genç Futbolcular Arasındaki Rekabet İl Birincilik Yarışmasında Son Buldu

Sıradaki haber:

Aydın’da Genç Futbolcular Arasındaki Rekabet İl Birincilik Yarışmasında Son Buldu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.