h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Spor
  • Beşiktaş, Adana Demirspor ile oynayacağı maç öncesi antrenmanlara başladı

Beşiktaş, Adana Demirspor ile oynayacağı maç öncesi antrenmanlara başladı

Beşiktaş, Adana Demirspor maçı öncesi hazırlıklarına başladı. Fernando Santos yönetimindeki antrenmanda kondisyon ve taktik çalışmaları gerçekleşti. Pendikspor maçında oynayan oyuncular rejenerasyon çalışması yaparken diğerleri ise ısınma koşuları ve pas çalışmalarıyla idmana başladı. Basına kapalı olan idman yaklaşık 1 saat 15 dakika sürdü. Siyah-beyazlılar, yarın yapacakları antrenmanla hazırlıklarını tamamlayarak kampa girecek.

Beşiktaş, Adana Demirspor maçı için hazırlıklarını başlattı. Teknik direktör Fernando Santos yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde gerçekleşen antrenman, kondisyon ve taktik ağırlıklı olarak yapıldı. Pendikspor maçında forma giyen oyuncular rejenerasyon çalışmalarıyla günlerini tamamlarken diğer futbolcular ise ısınma koşuları ve pas çalışmalarıyla antrenmana başladı. Çift kale maçla sona eren idman, basına kapalı olarak yaklaşık 1 saat 15 dakika sürdü. Beşiktaş, yarın yapacağı antrenmanla Adana Demirspor maçı hazırlıklarını tamamlayarak kampa girecek.

Arzu Karabulut, Galatasaray Petrol Ofisi’nde Görevine Başlıyor

Sıradaki haber:

Arzu Karabulut, Galatasaray Petrol Ofisi’nde Görevine Başlıyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.