h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Spor
  • Bartu Göçmen, Manisa Futbol Kulübü’ne transfer oldu

Bartu Göçmen, Manisa Futbol Kulübü’ne transfer oldu

Manisa Futbol Kulübü, genç savunma oyuncusu Bartu Göçmen'i transfer etti. Bartu, yeni kulübü için heyecanlı olduğunu belirtti. 21 yaşındaki oyuncu, 3,5 yıllık sözleşme imzaladı. Futbol Şube Sorumlusu Erdem Özkan, Bartu'nun yetenekli bir oyuncu olduğunu vurgulayarak gelişim göstereceğine inandığını söyledi. Bartu Göçmen, Bursa doğumlu olup, Eskişehirspor altyapısında yetişti ve Afyonspor'a transfer oldu. Afyonspor formasıyla çıktığı 17 resmi maçta 1 gol kaydetti.

Manisa Futbol Kulübü, genç savunma oyuncusu Bartu Göçmen’i takıma dahil etti. Yeni transfer, “Manisa Futbol Kulübü forması giyeceğim için heyecanlıyım” dedi.

Manisa Futbol Kulübü, Bartu Göçmen ile 3,5 yıllık sözleşme imzaladı. Futbol Şube Sorumlusu Erdem Özkan, imza törenine katıldı.

Yeni transfer Bartu, “Manisa Futbol Kulübü forması giyeceğim için heyecanlıyım. Genç bir oyuncu olarak burada çalışarak ve gelişerek Takımıma en yüksek düzeyde katkıda bulunmak istiyorum” şeklinde konuştu.

Erdem Özkan: “Bartu, burada gelişerek daha üst seviyelere çıkacak”

Bartu Göçmen’in gelecek vadeden bir isim olduğunu belirten Futbol Şube Sorumlusu Erdem Özkan, “Bartu, yetenekli ve geleceği parlak bir oyuncu. Burada gelişerek daha üst seviyelere çıkacak. Hem kendisi hem de kulübümüz için önemli katkılar sağlayacağına inanıyoruz. Hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yeni transfer Bartu Göçmen kimdir?

Manisa Futbol Kulübü’nün yeni transferi Bartu Göçmen, 1 Ocak 2003 tarihinde Bursa’da doğdu. Futbola Eskişehirspor altyapısında başladı ve profesyonel kariyerine burada adım attı. 2023-2024 sezonunda Afyonspor’a transfer olan Bartu, dikkat çekici bir performans sergiledi ve 17 resmi maçta 1 gol kaydetti.

Sami Uğurlu, “Kupaya devam etme arzusundaydık” dedi

Sıradaki haber:

Sami Uğurlu, “Kupaya devam etme arzusundaydık” dedi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.