h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Spor
  • Bandırmaspor, hedeflerini açıkladı: Süper Lig’e yükselmek.

Bandırmaspor, hedeflerini açıkladı: Süper Lig’e yükselmek.

Bandırmaspor, Kasımpaşa'yı 1-0 yenerek Ziraat Türkiye Kupası'nda son 16 turuna yükseldi. Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, Bandırmaspor'un öncelikli hedefinin Süper Lig'e çıkmak olduğunu belirtti. Eroğlu, maç sonrası yaptığı açıklamada, takımın iyi bir performans sergilediğini ve kazanmayı hedeflediklerini söyledi. Ayrıca, yakın zamanda yeni tesislerinin açılışını yapacaklarını da dile getirdi.

Ziraat Türkiye Kupası’ndaki performansıyla dikkat çeken Bandırmaspor, Kasımpaşa’yı mağlup ederek son 16 turuna yükseldi. Bandırmaspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, takımın öncelikli hedefinin Süper Lig’e çıkmak olduğunu belirtti. Eroğlu açıklamalarında, Kasımpaşa’nın güçlü bir kadroya sahip olduğunu ve maçın ilk bölümünde ortak bir oyuna sahip olduklarını dile getirdi. İkinci yarıda ise topa daha fazla sahip olmayı başardıklarını ancak bazı pozisyonları sonuçlandıramadıklarını ifade eden Eroğlu, maçın son bölümünde savunmaya yönelik değişiklikler yaptıklarını ve 1-0’lık skorla rakiplerini elemeyi başardıklarını söyledi. Eroğlu ayrıca yakın zamanda yeni tesislerinin açılışını yapacaklarını da duyurdu ve bu galibiyeti taraftara armağan ettiğini belirtti. Bandırmaspor’un hedefinin Süper Lig’e çıkma olduğunu vurgulayan Eroğlu, bu hedefi başaracaklarına inandıklarını dile getirdi.

Diyarbakır’da 250 okula spor malzemesi verilecek

Sıradaki haber:

Diyarbakır’da 250 okula spor malzemesi verilecek

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.