h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Spor
  • Balıkesir’den başarılı boksörler, Türkiye Şampiyonası’nda boy gösterecek

Balıkesir’den başarılı boksörler, Türkiye Şampiyonası’nda boy gösterecek

Balıkesir ilinde düzenlenen boks müsabakalarında birinci olan 3 kadın ve 4 erkek sporcu, Türkiye Şampiyonası'na katılmak için Mersin’e gidecek. Deniz Ulaş, Berfin Akça, Yasin Yoldaş ve Hüsna Karaköse'nin temsil edeceği genç sporcular, madalya kazanmak için çalışmalarını sürdürüyor. Başarılı bir performans sergileyen sporcular, milli takıma seçilmek istiyor. Antrenörler ve sporcular, Burhaniye'deki boks sporunu destekleyenlere teşekkür ediyor.

Burhaniye ilçesindeki sporcular, Türkiye Şampiyonası’na katılmak için mücadele veriyor. Balıkesir’de yapılan müsabakalarda il birincisi olan 4 sporcu, Mersin’deki şampiyonada kendi illerini temsil edecek. Deniz Ulaş, Berfin Akça, Yasin Yoldaş ve Hüsna Karaköse, farklı kilolarda yarışarak madalya arayacak. Genç sporcular iddialı ve antrenmanlara devam ediyor. Balıkesir’i temsil etmekten gurur duyan sporcular, milli takıma seçilmek ve şampiyonluk getirmek istiyor.

Bir diğer başarılı sporcu Hatice Irmak Kaya, boks yapmaya başladığından bu yana Avrupa, Olimpiyat ve Dünya dereceleri elde etmeyi hedefliyor. Boksun sadece spor hayatını değil, eğitim hayatını da olumlu yönde etkilediğini belirten Kaya, derslerinin daha iyi olduğunu söylüyor.

Deniz Ulaş, rakibini yenerek il birincisi olmanın mutluluğunu yaşıyor. Mersin’de yapılacak Türkiye Şampiyonası’nda Balıkesir’i temsil etmek için heyecanla hazırlıklarını sürdüren Ulaş, milli sporcu olmak istediğini ve şampiyonluk getirmek istediğini ifade ediyor.

Berfin Akça ise 2 yıldır boks ile ilgileniyor. Boksun sağlık ve zihinsel gelişime katkısı olduğunu belirten Akça, aynı zamanda gençlerin kaynaşması ve güzel aktiviteler yapmasına imkan sağladığını söylüyor. Antrenörleri Ömer Taşdelen ve Ömür Taşdelen’e teşekkür eden Akça, hedefinin Mersin’deki Gençler Şampiyonası’nda derece elde etmek olduğunu vurguluyor.

Antrenör Ömer Taşdelen, 4 yıldır Bursa ilinde boks sporunu yaymaya çalıştıklarını ve 30’dan fazla sporcuyu yetiştirdiklerini belirtiyor. İl şampiyonasında 4 sporcuyla yer aldıklarını ve Türkiye Şampiyonası’nda da illerini temsil edeceklerini söyleyen Taşdelen, burada milli takıma sporcu gönderme hedefleri olduğunu dile getiriyor. Destek olan herkese teşekkür eden Taşdelen, başarılarının devamını diliyor.

Türkiye Bisiklet Kupası’nın İlk Etap Puanlı Yol Yarışı Alanya’da Son Buldu

Sıradaki haber:

Türkiye Bisiklet Kupası’nın İlk Etap Puanlı Yol Yarışı Alanya’da Son Buldu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.