h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Spor
  • Bağlar ilçesindeki boş arazi parka çevrildi

Bağlar ilçesindeki boş arazi parka çevrildi

Diyarbakır'ın Bağlar Belediyesi, atıl durumda olan 29 bin metrekarelik bir alanı çok amaçlı bir parka dönüştürdü. Parkta çocuk oyun alanları, futbol sahası, fitness salonu ve piknik ve dinlenme alanları gibi özellikler bulunuyor. Proje, vatandaşların talebi üzerine hayata geçirildi ve ilçeye nefes aldıran bir proje olarak değerlendiriliyor.

Diyarbakır’ın Bağlar Belediyesi, uzun yıllardır kullanılmayan 29 bin metrekarelik bir alanı çok amaçlı bir parka dönüştürdü. Bu proje, Bağcılar Mahallesi Yeni Hal’ın karşısında yer alıyor ve Bağlar Belediyesi tarafından gerçekleştirildi. Parkta çocuk oyun alanları, futbol sahası, fitness salonu, piknik alanları ve dinlenme alanları gibi çeşitli özellikler bulunuyor.

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda bu alanın çok amaçlı bir projeye dönüştürülmesi gerektiğini belirtti. Titiz bir çalışma sonucunda bu projeyi hayata geçirdiklerini ifade eden Beyoğlu, “Bu bölgede böyle bir ihtiyaç vardı ve vatandaşlarımızın bu yönde talepleri vardı. Güzel bir proje ile talepleri karşıladık. Bu proje, ilçemize ve halkımıza nefes aldıran ve huzur veren bir niteliğe sahip olduğu için biz de mutlu olduk” dedi.

Erkan Sözeri, Takıma Mücadeleci Bir Oyun Anlayışı Kazandıracağını Açıkladı

Sıradaki haber:

Erkan Sözeri, Takıma Mücadeleci Bir Oyun Anlayışı Kazandıracağını Açıkladı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.