h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Spor
  • Aydın’da Genç Futbolcular Arasındaki Rekabet İl Birincilik Yarışmasında Son Buldu

Aydın’da Genç Futbolcular Arasındaki Rekabet İl Birincilik Yarışmasında Son Buldu

Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün düzenlediği Okullar Arası Genç Erkekler Futbol İl Birinciliği Müsabakaları, 13 farklı okuldan 250 öğrencinin katılımıyla gerçekleşti. Aydın Anadolu Lisesi birinci oldu. Didim Zeynep Mehmet Dönmez MTAL ikinci, Söke MTAL üçüncü ve İncirliova Spor Lisesi dördüncü oldu. Müsabakaların ardından ödül töreni düzenlendi ve dereceye giren okullara madalya ve kupaları takdim edildi.

Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Okullar Arası Genç Erkekler Futbol İl Birinciliği Müsabakaları, genç yeteneklerin futbol heyecanını sahaya taşıdığı bir etkinlik olarak gerçekleştirildi.

Toplamda 13 farklı okuldan yaklaşık 250 öğrencinin katıldığı müsabakalar, futbol severlere unutulmaz anlar yaşattı.

Aydın’ın özel bir okulu olan Anadolu Lisesi, rakiplerini geride bırakarak turnuvayı birinci sırada tamamladı. İkinci sırayı Didim Zeynep Mehmet Dönmez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi alırken, Söke Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi üçüncü sırayı elde etti ve İncirliova Spor Lisesi dördüncü sıraya yerleşti.

Müsabakaların ardından düzenlenen ödül töreninde, dereceye giren okullara madalyalar ve kupalar takdim edildi.

Bucaspor 1928, 17 maçlık bir serinin ardından mağlubiyetle tanıştı.

Sıradaki haber:

Bucaspor 1928, 17 maçlık bir serinin ardından mağlubiyetle tanıştı.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.