h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Spor
  • Ayazma Mahallesi’ne Futbol Sahası İjmal Ediliyor

Ayazma Mahallesi’ne Futbol Sahası İjmal Ediliyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Izmit Ayazma Mahallesi'ne 800 metrekarelik bir futbol sahası inşa ediyor. Yapım çalışmaları hızla devam ediyor ve sahanın çevresindeki perde duvarın yapımı neredeyse tamamlandı. Yakında dolgu işlemi, sentetik çim saha inşası, galvaniz çit ve tavan ağı kaplaması yapılacak. Bu futbol sahası, bölgedeki gençlere spor yapma imkanı sunacak.

İzmit Ayazma Mahallesi, vatandaşların spor yapabileceği bir futbol sahasına ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Ayazma Mahallesi’nde 800 metrekarelik bir alana inşa ettiği futbol sahasında çalışmalarını sürdürüyor. Yapı Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri, futbol sahasının çevresindeki perde duvarın inşasında son aşamaya gelindiğini belirtti. Ardından dolgu işlemleri, sentetik çim saha yapımı, galvaniz çit ve sahanın üstünün tavan ağı ile kaplanması yapılacak. Bu futbol sahası, bölgede yaşayan gençlere spor yapma imkanı sunacak. Ayazma Mahallesi’nde yapılan bu futbol sahası, spor faaliyetlerinin artırılması ve gençlerin sağlıklı bir şekilde spor yapabilmesi amacıyla büyük bir önem taşıyor.

Kepez’deki başarılı sporcular yetiştiriliyor

Sıradaki haber:

Kepez’deki başarılı sporcular yetiştiriliyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.