h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Spor
  • Ayak Tenisi Eğitim Gelişim Semineri ve 2024 Gelişim Turnuvası yapıldı

Ayak Tenisi Eğitim Gelişim Semineri ve 2024 Gelişim Turnuvası yapıldı

Alanya'da düzenlenen Ayak Tenisi Eğitim Gelişim Semineri ve 2024 Gelişim Turnuvası, Türkiye Ayak Tenisi Federasyonu tarafından organize edildi. Toplam 70 sporcunun katıldığı etkinlikte, farklı kategorilerde müsabakalar düzenlendi. Birinci olan sporculardan Kütahya Ayak Tenisi takımından İbrahim Demir, tekli kategoride üçüncü oldu. Dereceye giren sporculara, Alanya Gençlik Spor Müdürü ve diğer yetkililer tarafından ödülleri takdim edildi.

Ayak Tenisi Eğitim Gelişim Semineri ve 2024 Gelişim Turnuvası Alanya’da Gerçekleşti

Türkiye Ayak Tenisi Federasyonu tarafından Alanya Kestelspor’un sponsorluğunda düzenlenen Ayak Tenisi Eğitim Gelişim Semineri ve 2024 Gelişim Turnuvası, 5 farklı şehirden 70 sporcu ile gerçekleştirildi.

Organizasyon, Türkiye Ayak Tenisi Federasyonu Antalya İl Temsilcisi ve Organizasyon Kurul Üyesi Şükrü Uysal koordinasyonunda Atatürk Spor Salonu’nda iki gün boyunca yapıldı. Eğitim semineri ile başlayan turnuva, aynı zamanda katılımcılara önemli bilgiler de sağladı.

Turnuva, üç farklı kategoride düzenlendi. Tekli kategoride birincilik Alanya Belediyespor takımından Semih Yalçın’a, ikincilik Alanya Kestelspor takımından İslam Aliev’e ve üçüncülük ise Kütahya Ayak Tenisi takımından İbrahim Demir’e gitti. İkili kategoride ise birincilik Alanya Belediyespor, ikincilik Alanya Kestelspor ve üçüncülük Antalya Büyükşehir Belediyespor’un oldu. Üçlü kategoride ise birincilik Antalya Büyükşehir Belediyespor, ikincilik Alanya Belediyespor ve üçüncülük Alanya Kestelspor’un oldu.

Dereceye giren sporcular, Alanya Gençlik Spor Müdürü Emre Kıldırgıcı, Alanya Kestelspor Başkanı ve Alanya Belediyesi Spor Müdürü Levent Uğur, Alanya Kestelspor Tenik Direktörü Yusuf Tokaç, Alanya Kestelspor Sportif Direktörü Murat Berge, Alanya Belediyespor Futbol Altyapı Sorumlusu Gürsel Atay ve Türkiye Ayak Tenisi Federasyonu Antalya İl Temsilcisi Şükrü Uysal tarafından kupa ve madalyalarıyla birlikte ödüllendirildi.

Alanyaspor, kupaya hazırlanmak için antrenmanlara başladı

Sıradaki haber:

Alanyaspor, kupaya hazırlanmak için antrenmanlara başladı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.