h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Spor
  • Arzu Karabulut, Galatasaray Petrol Ofisi’nde Görevine Başlıyor

Arzu Karabulut, Galatasaray Petrol Ofisi’nde Görevine Başlıyor

Galatasaray Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımı, milli futbolcu Arzu Karabulut ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı. Karabulut, Türkiye'de ve yurtdışında birçok takımda forma giymiş bir orta saha oyuncusudur. Kendisi, Türkiye liglerinde 157 maçta 87 gol atarak dikkat çekici bir performans sergilemiştir. Ayrıca milli takım formasını da 50 kez giyen Karabulut, Galatasaray'da başarılı bir sezon geçirmesi için desteklenmektedir.

Galatasaray Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımı, milli futbolcu Arzu Karabulut ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı. Başlık seçerken dikkat çekici olması ve arama motorlarında tıklama almasına dikkat edilmesi gerekmektedir.

Galatasaray Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımı, Milli Futbolcu Arzu Karabulut ile Sözleşme İmzaladı

Galatasaray Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımı, milli futbolcu Arzu Karabulut ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı. Galatasaray’ın resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, orta saha oyuncusu Arzu Karabulut ile anlaşma sağlandı. Arzu Karabulut, futbol kariyerine Almanya’da başladıktan sonra Türkiye’de de birçok önemli takımın formasını giymiştir. 4 Türkiye şampiyonluğu bulunan ve kadın liglerinde 157 maça çıkan Arzu Karabulut, 87 gol kaydetmiştir. Ayrıca A Milli Takım’da da 50 kez forma giyen ve toplamda 97 kez milli formayı terleten Arzu Karabulut, Galatasaray forması altında başarılı bir sezon geçirmesi temennisiyle imzayı atmıştır.

İsterseniz haberin detaylarını da ekleyebilirsiniz.

Kayseri BESK Tekerlekli Sandalye Takımı, Hedefine Ulaşamadı

Sıradaki haber:

Kayseri BESK Tekerlekli Sandalye Takımı, Hedefine Ulaşamadı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.