h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Spor
  • Arkas Spor, ev sahibi avantajını kullanarak galibiyet serisini sürdürüyor

Arkas Spor, ev sahibi avantajını kullanarak galibiyet serisini sürdürüyor

Arkas Spor, son üç ev sahibi maçında Türşad, Bigadiç Belediyespor ve Ziraat Bankkart'ı yenerek iç sahada üç maçlık galibiyet serisi elde etti. Şimdi ise Halkbank'ı ağırlayacaklar ve hem iç sahadaki üst üste dördüncü galibiyeti hedefliyorlar hem de ligde yükselmek istiyorlar. Arkas Spor, toplamda 8 galibiyetle 6. sıraya yerleşti.

Arkas Spor, iç sahadaki son üç maçında Türşad, Bigadiç Belediyespor ve Ziraat Bankkart’ı mağlup ederek etkileyici bir performans sergiledi. İzmir temsilcisi, evindeki bu üstünlükle birlikte üç maçlık galibiyet serisini sürdürdü. Bu sonuçlarla birlikte toplamda sekiz galibiyete ulaşan Arkas Spor, ligde altıncı sıraya tırmandı.
Arkadaş Spor, iç sahadaki üstünlüğünü sürdürmek için önemli bir maça daha hazırlanıyor. Gelecek hafta Halkbank’ı ağırlayacak olan takım, hem üst üste dördüncü galibiyetini elde etmek hem de ligde üst sıralara yükselmek istiyor.

Sakarya Büyükşehir Hentbol Takımı, ikinci yarıya tamamen hazır

Sıradaki haber:

Sakarya Büyükşehir Hentbol Takımı, ikinci yarıya tamamen hazır

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.