h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Spor
  • Ankara Keçiörengücü ile Manisa FK arasındaki Trendyol 1. Lig maçı berabere sonuçlandı: 1-1

Ankara Keçiörengücü ile Manisa FK arasındaki Trendyol 1. Lig maçı berabere sonuçlandı: 1-1

Trendyol Süper Lig'in 19. haftasında Ankara Keçiörengücü, Manisa FK ile 1-1 berabere kaldı. Keçiörengücü'nün golünü Mara atarken, Manisa FK'nın golünü ise Oğuz Gürbulak kaydetti. Maçta başka gol olmadı ve her iki takım da beraberlikle ayrıldı. Hakemler Raşit Yorgancı, Kadir Beyaz ve Mehmet Sıraç Akpınar'dı. Sarı kartlar ise Manisa FK'dan Şahverdi Çetin, Topalli ve Oğuz Gürbulak'a gösterildi.

Trendyol Süper Lig’in 19. haftasında Ankara Keçiörengücü, evinde Manisa FK ile 1-1 berabere kaldı.

Maçta yaşananlar şöyle:
4. dakikada Bardhi, ceza sahası dışında sol çaprazda topu Mara’ya aktardı. Mara, ceza sahasına girerek topu kalecinin tersi yöne gönderdi ve gol attı. Skor 1-0 oldu.
33. dakikada Topalli sol köşede son çizgide topu kale önüne kaldırdı. Keçiörengücü savunması topu uzaklaştıramayınca Oğuz Gürbulak, önünde bulduğu topu ağlara gönderdi ve skoru 1-1 yaptı.
59. dakikada Oğuz Gürbulak, orta alanda buluştuğu topu sol çaprazdan ceza sahasına kadar taşıdı, şutunu çekti ancak kaleci Uçar, topu kornere çeldi.
88. dakikada Korenica, rakip yarı sahada sol kanattan kullandığı serbest vuruşta topu kale önüne gönderdi. Lima’nın kafa vuruşu auta çıktı.

Maçın hakemleri Raşit Yorgancı, Kadir Beyaz ve Mehmet Sıraç Akpınar’dı.
Ankara Keçiörengücü’nün kadrosu ise Metin Uçar, Uğur Akdemir, Alihan Kubalas, Arda Hilmi Şengül (Ahmet Kesim 72. dakika), Muharrem Cinan, Mara (Koray Kılınç 80. dakika), Mikail Okyar, Selim Ilgaz (Ahmet Yazar 46. dakika), Bardhi (Şahverdi Çetin 68. dakika), Camara (Melih İnan 68. dakika), Dembele’den oluşuyordu. Yedekler arasında Ekrem Kılıçarslan, Erkan Eyibil, Innocent, Orhan Nahırcı da yer aldı. Takımın teknik direktörü Cenk Özcan’dı.

Manisa FK’nın kadrosu ise Muhammed Alperen Uysal, Sertan Tasqın, Graovac, Ensar Akgün, Alberk Koç, Bekir Karadeniz (Dokanovic 60. dakika), Burak Altıparmak, Oğuz Gürbulak (Doğukan Emeksiz 83. dakika), Diallo (Honi 60. dakika), Lima, Topalli (Korenica 87. dakika) şeklindeydi. Yedek kulübesinde ise Orhan Kurşun, Bedirhan Altunbaş, Kazım Can Kahya, Furkan Mehmet Doğan, Bartu Göçmen, Domgjonas bulunuyordu. Takımın teknik direktörü Mustafa Dalcı’ydı.

Goller ise Mara (4. dakika) tarafından Ankara Keçiörengücü adına ve Oğuz Gürbulak (33. dakika) tarafından Manisa FK adına atıldı.

Maçta sarı kartlar Şahverdi Çetin, Topalli ve Oğuz Gürbulak’a çıktı.

Tuzlaspor, Altay’ı 2-0 mağlup ederek Trendyol 1. Lig’de galibiyet elde etti!

Sıradaki haber:

Tuzlaspor, Altay’ı 2-0 mağlup ederek Trendyol 1. Lig’de galibiyet elde etti!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.