h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Spor
  • Andaç Gürkan Kocabıyık: “Uzun süredir iyi futbol oynamamıza rağmen galibiyet elde edemiyorduk

Andaç Gürkan Kocabıyık: “Uzun süredir iyi futbol oynamamıza rağmen galibiyet elde edemiyorduk

Trendyol 1. Lig'in 19. haftasında Tuzlaspor, Altay'ı 2-0 yenerek galibiyetle ayrıldı. Maçın ardından Tuzlaspor Teknik Sorumlusu Andaç Gürkan Kocabıyık, Altay'a karşı iyi bir oyun sergilediklerini ve istedikleri sonucu aldıklarını söyledi. Oyuncularını tebrik eden Kocabıyık, Eyüp maçında da mücadelelerini sürdürmek ve istedikleri sonucu elde etmek için çaba göstereceklerini belirtti.

Tuzlaspor Teknik Sorumlusu Andaç Gürkan Kocabıyık, Altay maçını 2-0 kazanmalarının ardından yaptığı açıklamada, takımın haftalardır iyi oynayıp kazanamadığına dikkat çekerek, bugün istedikleri performansı sergilediklerini ve sonuca ulaştıklarını belirtti.

Trendyol 1. Lig’in 19. haftasında Tuzlaspor, kendi sahasında Altay’ı 2-0 mağlup etti. Maçın ardından gerçekleşen basın toplantısında Tuzlaspor Teknik Sorumlusu Andaç Gürkan Kocabıyık, müsabakayı değerlendirdi. Kocabıyık, karşılaşmanın kendileri için büyük önem taşıdığını ifade ederek, “Formda bir Altay takımına karşı mücadele ettik. Uzun süredir iyi oynuyoruz fakat maçları kazanamıyorduk. Bugün hem iyi bir oyun sergiledik hem de istediğimiz sonucu elde ettik. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Hava koşullarında çok iyi bir mücadele ortaya koydular. Şimdi önümüzdeki Eyüp maçında da aynı mücadeleyi sürdürerek istediğimiz skora ulaşmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü ve Sapanca Gençlikspor Arasında Beraberlik! TFF 3. Lig Maçında Heyecan Dorukta

Sıradaki haber:

Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü ve Sapanca Gençlikspor Arasında Beraberlik! TFF 3. Lig Maçında Heyecan Dorukta

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.