h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Spor
  • Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü ve Sapanca Gençlikspor Arasında Beraberlik! TFF 3. Lig Maçında Heyecan Dorukta

Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü ve Sapanca Gençlikspor Arasında Beraberlik! TFF 3. Lig Maçında Heyecan Dorukta

TFF 3. Lig'de Anadolu Üniversitesi, evinde Sapanca Gençlikspor ile berabere kalarak 1 puan aldı. Maçta her iki takım da gol bulmayı başardı. Anadolu Üniversitesi'nin gollerini Umut Akpınar, Okan Sarı ve Tezcan Erdoğan kaydederken, Sapanca Gençlikspor'un golleri ise Berkay Caymaz, Gülhan Üreyen ve Ömer Karancı'dan geldi. Maçta toplamda 6 sarı kart çıktı.

Vakit.com.tr olarak, TFF 3. Lig’in 16. haftasında gerçekleşen mücadelede Anadolu Üniversitesi ile Sapanca Gençlikspor arasında oynanan maç berabere sonuçlandı.

Maçın hakemleri Mustafa Sarıdağ, Mustafa Kırbaş ve Harun Günaydın oldu.

Anadolu Üniversitesi takımının ilk 11’i ise şu şekildeydi: Şener Özcan, Hüseyin Tokmak (46. dakikada Berke Kılıç oyuna dahil oldu), Rıdvan Çoşkun, M. Furkan Tuncer, Ali Fırat Kasap, Ulaş Yılmaz (46. dakikada M. Emin Bakan oyuna dahil oldu), H. İbrahim Yazğılı, Emirhan Subaş (46. dakikada Okan Sarı oyuna dahil oldu), M. Emre Karaal (80. dakikada Tazcan Erdoğan oyuna dahil oldu), Umut Akpınar ve İbrahim Zeytin.

Sapanca Gençlikspor takımının ilk 11’i ise şu şekildeydi: Volkan Mert Korkmaz, Hasan Bekil, Yavuzhan Keleşoğlu (62. dakikada Raif Gündoğdu oyuna dahil oldu), Nuh Aşkın, Ömer Karancı, Berkay Ekici, Ensar Bilir, İlyas Kahraman, Berkay Caymaz, Alihan Bel (83. dakikada Enver Yıldız oyuna dahil oldu) ve Gülhan Üreyen (70. dakikada Musa Bulut oyuna dahil oldu).

Maçtaki goller ise şu şekilde gerçekleşti: Anadolu Üniversitesi’nden Umut Akpınar (38. dakikada), Okan Sarı (55. dakikada), Tezcan Erdoğan (90+6. dakikada) ve Sapanca Gençlikspor’dan Berkay Caymaz (7. dakikada), Gülhan Üreyen (27. dakikada), Ömer Karancı (60. dakikada penaltıdan).

Anadolu Üniversitesi’nden İbrahim Zeytin, Okan Sarı ve Muhammet Emin Bakan ile Sapanca Gençlikspor’dan Yavuzhan Keleşoğlu, İlyas Kahraman ve Ömer Karancı sarı kart gördü.

Yusuf Şimşek: “Önümüzü göremiyoruz, pazartesi ya da salı günü görüşüp karar vereceğiz”

Sıradaki haber:

Yusuf Şimşek: “Önümüzü göremiyoruz, pazartesi ya da salı günü görüşüp karar vereceğiz”

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.