h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Spor
  • Amatör futbolcu, başının üzerine düşen kafa topuyla yaralandı

Amatör futbolcu, başının üzerine düşen kafa topuyla yaralandı

Çorum'un Alaca ilçesindeki bir futbol maçında Alaca Belediye oyuncusu Bünyamin Yılmaz, kafa topuna çıkarken dengesini kaybederek boynunun üzerine düşerek yaralandı. Yaralı futbolcu hastaneye kaldırıldı ve tedavi altına alındı. Alaca Belediye Gençlikspor, maçı 5-1 kazandı.

Alaca Belediye Gençlikspor Futbolcusu Kafa Topuna Çıktığı Esnada Yaralandı

Çorum’un Alaca İlçesi’nde bugün oynanan Alaca Belediye Gençlikspor-Kargı Serispor maçında yaşanan bir olay futbol camiasını üzdü. Maçın son bölümlerinde gerçekleşen ikili mücadelede Alaca Belediye oyuncusu Bünyamin Yılmaz, kafa topuna çıktığı sırada denge kaybı yaşayarak boynunun üzerine düştü ve yaralandı. Olay yerinde ilk müdahale yapılan genç futbolcu, hemen ambulansla Alaca Devlet Hastanesi’ne sevk edilerek tedavi altına alındı.

Yaralı Futbolcu Tedavi Altına Alındı

Alaca İlçe Sahası’nda oynanan 1. Amatör Lig maçında yaşanan bu üzücü olay, seyircileri ve takım arkadaşlarını şoke etti. Bünyamin Yılmaz, hemen saha içindeki sağlık ekibi tarafından müdahale edilerek stabilize edildi ve ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Durumu ciddi olan futbolcu, Alaca Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Umarız en kısa sürede sağlığına kavuşur ve yeşil sahalara geri dönebilir.

Alaca Belediye Gençlikspor Karşılaşmadan 5-1 Galip Ayrıldı

Bu üzücü olayın yaşandığı karşılaşmada, Alaca Belediye Gençlikspor rakibi Kargı Serispor’u 5-1 mağlup etti. Ancak, yaşanan sakatlık nedeniyle galibiyetin gölgesinde kalan ekip, Bünyamin Yılmaz’ın sağlık durumu üzerine herkesin endişesiyle yakından ilgileniyor. Futbol camiası olarak, genç oyuncunun bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyor ve kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Fenerbahçe’nin Fred’i sakatlandı, maça devam edemiyor

Sıradaki haber:

Fenerbahçe’nin Fred’i sakatlandı, maça devam edemiyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.