h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Spor
  • Aliağa Petkimspor, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde Bahçeşehir Koleji’ni 76-61 mağlup etti

Aliağa Petkimspor, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde Bahçeşehir Koleji’ni 76-61 mağlup etti

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Lig'in 17. haftasında Aliağa Petkimspor, Bahçeşehir Koleji'ni 76-61 mağlup etti. Aliağa Petkimspor'un başarılı performansıyla kazanılan maçta Efianayi yıldızlaştı. Bahçeşehir Koleji ise galibiyete ulaşamadı. Aliağa Petkimspor, karşılaşmanın her periyodunda üstünlüğünü korumayı başardı. Bahçeşehir Koleji'nden Can Maxim Mutaf ise 5 faul alarak oyun dışı kaldı.

Aliağa Petkimspor, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Lig’in 17. haftasında Bahçeşehir Koleji’ni 76-61 mağlup ederek sahadan galibiyetle ayrıldı.

Maçta Aliağa Petkimspor’un başarılı performansı etkileyiciydi. Etkili hücumlarıyla dikkat çeken Aliağa Petkimspor, oyuna hızlı bir başlangıç yaptı ve ilk çeyreği 23-17 önde tamamladı. İkinci çeyrekte de üstünlüğünü koruyan Aliağa Petkimspor, devre arasına 42-37’lik skorla önde girdi.

İkinci yarıda da Aliağa Petkimspor’un üstünlüğü sürdü. Takımın skorer oyuncuları Efianayi ve Simmons’ın etkili performansıyla rakiplerine üstünlük sağladılar. Üçüncü çeyreği 57-50 önde tamamlayan Aliağa Petkimspor, son çeyrekte de skoru kontrol etmeyi başardı ve maçı 76-61 kazandı.

Bahçeşehir Koleji ise maç boyunca zorlanan bir performans sergiledi. Bouteille ve Scrubb’ın çabalarına rağmen galibiyet elde edemediler. Bu sonuçla Aliağa Petkimspor, ligdeki iddiasını sürdürürken Bahçeşehir Koleji ise dezavantajlı bir durumda kaldı.

Aliağa Petkimspor’un başantrenörü Burak Gönen, maç sonunda takımının performansından memnun olduğunu belirtti. Bahçeşehir Koleji’nin başantrenörü Dejan Radonjic ise takımının daha iyi bir performans sergilemesi gerektiğini ifade etti.

Maçta Can Maxim Mutaf’ın 5 faul yapması ise Bahçeşehir Koleji açısından olumsuz bir durum oldu.

Sarıgöl Belediyespor, zirvede kayıpsız şekilde birinci sırayı aldı

Sıradaki haber:

Sarıgöl Belediyespor, zirvede kayıpsız şekilde birinci sırayı aldı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.