h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Spor
  • Alanyaspor, kupaya hazırlanmak için antrenmanlara başladı

Alanyaspor, kupaya hazırlanmak için antrenmanlara başladı

Corendon Alanyaspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda 17 Ocak'ta Samsunspor ile karşılaşacak. Takım, antrenmanla maç için hazırlıklara başladı. Teknik direktör Fatih Tekke yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, Başakşehir maçında forma giyen futbolcular dinlenme çalışmaları yaparken diğer oyuncular ise pas, koşu ve çift kale maç yapma çalışmalarına katıldılar. Alanyaspor, Samsunspor maçı için antrenmanlara devam edecek.

Corendon Alanyaspor, Türkiye Kupası 5. Turu’nda 17 Ocak Çarşamba günü Samsunspor ile yapacağı maç öncesi hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Fatih Tekke yönetiminde yapılan antrenmanda, RAMS Başakşehir maçında ilk 11’de forma giyen futbolcular yenileme çalışmaları yaptı. Diğer oyuncular ise ısınma hareketlerinin ardından dar alanda pas, koşu ve çift kale maç oynadı. Alanyaspor, Samsunspor maçının hazırlıklarını bugünkü antrenmanla sürdürecek.

Muğlaspor, devre arasında atağa kalkıyor

Sıradaki haber:

Muğlaspor, devre arasında atağa kalkıyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.