h Dolar 34,2759 % 0
h Euro 36,9837 % 0
h Sterlin 44,5241 % 0
h Altın (Gr) 3.023,35 %-0,14
h BIST100 8.838,60 %2,13
a
  • Vakit
  • Spor
  • Abdullah Avcı: “Trabzonspor 1 puanla mutlu olmaz

Abdullah Avcı: “Trabzonspor 1 puanla mutlu olmaz

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Antalyaspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, Trabzonspor'un 1 puana sevinmeyeceğini söyledi. Avcı, takımın yaşadığı sakatlık sorunlarına rağmen oyuncuların mücadele ettiğini ve niyetlerinin iyi olduğunu belirtti. Avcı, önlerindeki hedefin 3. sıra ve Türkiye Kupası olduğunu ifade etti.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Antalyaspor maçı sonrası yaptığı açıklamada “Trabzonspor 1 puana sevinmez” şeklinde konuştu. Trendyol Süper Lig’in 20. haftasında Trabzonspor deplasmanda Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Avcı, basın toplantısında yaptığı konuşmada, futbolun iyileştirme gücüne dikkat çekerek, dilin ve üslubun düzgün kullanılmasıyla kalplerin geri dönüştürülebileceğini belirtti. Avcı, Trabzonspor’un bir puanla sevinmeyeceğini, ancak oyuncularının mücadelelerinin ve niyetlerinin son derece iyi olduğunu ifade etti.

Avcı, maçın ardından takımının üçüncü maçına çıkmasının zorluklarına değinerek, sakat oyuncuların dönmesiyle kadrolarının daha zengin olacağını dile getirdi. Oyunun zorluğuna rağmen takımının iyi mücadele ettiğini vurgulayan Avcı, rakibin direkten dönen iki topuna rağmen son dakikalarda gol atsalar galip gelebileceklerini belirtti. Avcı, Trabzonspor’un hedeflerinin arasında Avrupa kupalarına gitmek olduğunu ve kulübün kasasına ciddi para girmesinin önemli olduğunu söyledi. Avcı, takımın ulaşılabilir hedefinin 3. lig ve Türkiye Kupası olduğunu da belirtti.

Forvet transferiyle ilgili soruya ise Avcı, kulübün menfaatleri doğrultusunda hareket edeceklerini ve mevcut ulaşılabilir hedeflerinin üçüncü lig ve Türkiye Kupası olduğunu ifade etti. Avcı, genç oyunculara da fırsat vermeye çalıştıklarını ve doğru zamanda doğru şekilde değerlendirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Antalyaspor Futbolcusu Jehezkel, Skandal Sevinciyle Gündeme Geldi!

Sıradaki haber:

Antalyaspor Futbolcusu Jehezkel, Skandal Sevinciyle Gündeme Geldi!