h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Spor
  • Yusuf Şimşek: “Önümüzü göremiyoruz, pazartesi ya da salı günü görüşüp karar vereceğiz”

Yusuf Şimşek: “Önümüzü göremiyoruz, pazartesi ya da salı günü görüşüp karar vereceğiz”

Altay Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, Tuzlaspor'a 2-0 mağlup oldukları maçın ardından basın toplantısında önlerini göremediklerini ve başkanlarıyla yapılan görüşmeden olumlu bir ışık almadıklarını belirtti. İstifa sinyali veren Şimşek, oyuncu eksikliği nedeniyle büyük bir sıkıntı yaşadıklarını dile getirdi ve kararlarını Pazartesi ya da Salı günü açıklayacaklarını söyledi.

Altay Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, Tuzlaspor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında, takımının 2-0 yenilgisinin ardından, “Teknik ekibimle birlikte gelecekte neler olacağını tam olarak göremiyoruz. Cuma günü yaptığımız toplantıda, olumlu bir ışık alamadım” şeklinde konuştu.

Altay, Trendyol 1. Lig’in 19. haftasında deplasmanda Tuzlaspor karşısında 2-0 mağlup oldu ve 3 maçlık galibiyet serisi sona erdi. Maç sonrası basın toplantısında konuşan Teknik Direktör Yusuf Şimşek, istifa sinyalleri verdi. Gelecek hafta içinde toplantı yapacaklarını ve bir karar vereceklerini açıklayan Şimşek, “Bugün bizim için iyi bir Pazar günü değildi. Son 3 haftadır iyi bir çıkışımız vardı. Ancak bugün galip gelemedik. Burada 5. maçımı oynadım. Futbolcu kardeşlerime emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Sadece futbolcularla yetinmek yetmez, bize destek olunması gerekiyor. Çünkü büyük bir camiada çalışıyoruz ve şu anda yalnız hissediyoruz. Açıkçası teknik ekibimle gelecekte neler olacağını tam olarak göremedik, göremiyoruz. ‘Son 3 maçı kazandınız, neden konuşmuyorsun’ diyecekler, ancak bazen sessiz kalmak daha iyidir. Konuşmanın gerekli olduğunu düşünüyorum. Cuma günü yaptığımız toplantıda, olumlu bir ışık alamadım. Zaten başkan da bunu söylüyor. Hiçbir oyuncumuza sahip olmamamız büyük bir sorun. Bugün Ceyhun Gülselam yoktu. Onun yerine oynayan arkadaşımız iyi mücadele etti, ancak tecrübeli oyuncularımızdan hiçbirine sahip olmamak bize büyük bir zorluk yaşatıyor. Pazartesi veya salı günü toplanıp bir karar vereceğiz, ancak gerçekten geleceğimiz konusunda henüz bir netlik yok” şeklinde konuştu.

TFF 3. Lig: Balıkesirspor, Bursa Yıldırımspor’u 1-0 mağlup etti.

Sıradaki haber:

TFF 3. Lig: Balıkesirspor, Bursa Yıldırımspor’u 1-0 mağlup etti.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.