h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Spor
  • Fernando Santos: “Tüm sorumluluk bana ait”

Fernando Santos: “Tüm sorumluluk bana ait”

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, Pendikspor maçının ardından taraftarlardan özür dileyerek mağlubiyetin sorumluluğunu üzerine aldı. Takımın agresiflik eksikliğini kabul eden Santos, önümüzdeki maçlara odaklanacaklarını belirtti. Kendi içlerindeki sorunları çözmeleri gerektiğini vurgulayan teknik adam, Beşiktaşlı oyuncuların her zaman daha fazla mücadele etmeleri gerektiğini söyledi. Ayrıca, taraftardan özür dileyen Santos, önümüzdeki Adana Demirspor maçında galibiyet için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, Pendikspor maçı sonrasında takımın agresifliğini sahaya yansıtamadıkları için taraftarlardan özür dilediğini belirterek, “Tüm sorumluluk bana ait” dedi. Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 21. haftasında deplasmanda Pendikspor’a 4-0 mağlup oldu. Maçın ardından yapılan basın toplantısında konuşan Santos, Pendikspor’u galibiyetten dolayı tebrik etti ve ilk yarının skorunun adil olmadığını söyledi. İkinci yarıda beraberliği yakalamak istediklerini ancak istedikleri sonucu alamadıklarını ifade eden Santos, tüm sorumluluğun kendisinde olduğunu vurguladı. Transfer konusunda yönetimle sürekli iletişim halinde olduklarını belirten Santos, son maçlarda iyi performans sergilediklerini ancak Pendikspor maçında agresifliklerini sahaya yansıtamadıklarını dile getirdi. Beşiktaş’ın defansif organizasyonlarda ve ofansif olarak da sorunlar yaşadığını belirten Santos, oyuncuların sahada her zaman daha agresif ve istekli olmaları gerektiğini ifade etti. Alınan mağlubiyetten dolayı taraftarlardan özür dileyen Santos, önlerindeki Adana Demirspor maçına odaklanacaklarını ve galibiyet için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Kocaelispor-Eyüpspor mücadelesi sonrasında…

Sıradaki haber:

Kocaelispor-Eyüpspor mücadelesi sonrasında…

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.