h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Spor
  • Cezası sebebiyle maça giremeyen antrenörden oyuncularına cansız mankenli motivasyon

Cezası sebebiyle maça giremeyen antrenörden oyuncularına cansız mankenli motivasyon

Burdur'da bir basketbol antrenörü olan Mevlüt Gezer, aldığı ceza nedeniyle maça katılamayınca, oyuncularını moral için kendi maketini saha kenarına yerleştirdi. Maketin sahada durmasına izin verilmeyince tribünden desteklemeye karar veren antrenör, ilgi ve tebessüm topladı.

Burdur’da basketbol antrenörü Mevlüt Gezer, aldığı maça çıkmama cezası nedeniyle oyuncularına moral olmak için ilginç bir yöntem buldu. Kendi maketini saha kenarına koyan Gezer, yetkililer tarafından maketin sahada durmasına izin verilmeyince tribünde yerini aldı. Bu hareketi taraftarlardan ilgi gören antrenör, görenleri de gülümsetti.

Geçtiğimiz sene MAKÜ Gençlik ve Spor Kulübü ile Bahçeşehir Gençlik ve Spor Kulübü arasında oynanan maçın ardından karşı takım antrenöründen küfür aldığını iddia eden Mevlüt Gezer, dava açmıştı. Yaşanan davanın sonucunda her iki antrenöre de 1 yıl maça çıkmama cezası verildi. Cezası nedeniyle maçlara katılamayan Mevlüt Gezer, bu seneki maçlarda oyuncularına moral vermek için ilginç bir yöntem denedi.

MAKÜ G.S.K. – Bahçeşehir G.S.K. U-16 açılış maçında cansız bir mankeni giydirip, yüzüne fotoğrafını koyan antrenör, bu maketi saha kenarına koyarak sporcularına moral vermeyi amaçladı. Ancak yetkililer maketin sahada bulunmasına izin vermediği için taraftarlar maketi yanlarına alarak tribünde tuttu. Maç boyunca taraftarların arasında duran maket, ilgi odağı oldu ve gülümsemelere sebep oldu.

Cezası nedeniyle takımına nasıl destek verebileceğini düşünürken bu fikrin aklına geldiğini dile getiren Mevlüt Gezer, “Oyuncularımın motivasyonunu artırmak için böyle bir şey yapmaya karar verdik. Çünkü saha kenarında beni göremeyecekler. Ancak beni hatırlatacak olan bu maketi görmeleri benim için daha anlamlı oldu. Geçen sene oynadığımız final maçından sonra karşı takımın antrenörü bana küfür etti. Ben de bunu şahitlerimle beraber yargıya taşıdım. Ancak maalesef olumsuz bir karar aldık. İkimiz de bir sene maça çıkamama cezası aldık. Bu yüzden çocuklara nasıl destek olabilirim diye düşünürken, erkek giyim işiyle uğraştığım iş yerimdeki bir canlı mankene bakarken böyle bir şey yapabileceğimi düşündüm. Yetkililere sorduğumuzda yapabileceğimizi söylediler. Bu yüzden bugün böyle bir şey yaptık. Umarım çocuklarım başarılı olurlar bugün” şeklinde konuştu.

Bursaspor’un puanları resmi olarak iptal edildi

Sıradaki haber:

Bursaspor’un puanları resmi olarak iptal edildi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.