h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Kültür Sanat
  • Yeni kitap “Sen Bıraktığın Geleceğe” okurlarla buluşmaya hazırlanıyor.

Yeni kitap “Sen Bıraktığın Geleceğe” okurlarla buluşmaya hazırlanıyor.

Medline Adana Hastanesi İşletme Direktörü Fırat Uzer, Çukurova 16. Kitap Fuarı'nda "Geleceğe Bir Sen Bırak" adlı kitabını okurları için imzalayacak. Kitapta affetme ve teşekkür etmenin önemi vurgulanıyor. Hayat koşturmacasında unutulan duygular, incelikler ve mutlu eden sözler kitapta okurlara hatırlatılıyor. Fırat Uzer, umut, mutluluk ve yeni bir hayata başlama konularında duygu yüklü satırlarla dikkat çekiyor.

Medline Adana Hastanesi İşletme Direktörü Fırat Uzer, Çukurova 16. Kitap Fuarı’nda okurlarıyla buluşacak. Uzer, kendi kaleme aldığı “Geleceğe Bir Sen Bırak” adlı kitabını imzalayacak. Kitapta, affetmenin gerçek anlamını sorgulayan Uzer, teşekkür etmeyi de hatırlatıyor. Şartsız sevginin önemini vurguladığı eserinde, hayatın koşturmacası içinde unutulan inceliklere ve küçük ama mutlu eden sözlere yer veriyor. Uzer, umut, mutluluk ve kendini dönüştürme temasını duygusal bir üslupla anlatıyor.

Millî Reasürans Oda Orkestrası, ‘100.Yılda Türk Tangosu’ başlıklı konserle müzikseverleri ağırlayacak

Sıradaki haber:

Millî Reasürans Oda Orkestrası, ‘100.Yılda Türk Tangosu’ başlıklı konserle müzikseverleri ağırlayacak

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.