h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Kültür Sanat
  • Yarıyıl tatilinde çocuklar, bilim ve sanatla harika bir buluşmaya hazırlanıyor

Yarıyıl tatilinde çocuklar, bilim ve sanatla harika bir buluşmaya hazırlanıyor

Uşak Belediyesi'nin her yıl düzenlediği çocuk şenliği, 22 Ocak-4 Şubat tarihleri arasında beşinci kez Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek. Çocuklar, bilim sanat etkinlikleriyle eğlenceli ve öğretici bir zaman geçirecekler. Ücretsiz olan şenliğe 6-12 yaş aralığındaki çocuklar kayıt yaptırarak katılabilecek. Bilim köşesi, sanat atölyeleri ve eğlenceli yarışmalar çocuklara keyifli bir deneyim sunacak. Detaylı bilgi için Atatürk Kültür Merkezi'ne, sosyal medya hesaplarına veya irtibat numarasına başvurulabilir.

Uşak Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen çocuk şenliği, bu yıl da Uşaklılarla buluşmaya hazırlanıyor. Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan 5. Bilim Sanat Çocuk Şenliği, çeşitli etkinliklerle her yaşa hitap edecek. Kayıt yaptıran aileler, bilim, sanat ve eğlencenin en üst seviyede yaşandığı renkli etkinliklere katılma fırsatı elde edecek. Şenlik, 22 Ocak-4 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek ve Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek. Ünlü isimlerin konuk olacağı 14 günlük etkinlik boyunca, çocuklar ve aileleri keyifli ve kaliteli zaman geçirecek.

Kayıt yaptıran 6-12 yaş arasındaki çocuklar, merkezde gerçekleştirilen tüm etkinliklere ücretsiz olarak katılabilecek. Her gün 10.00-18.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek olan etkinliklerde çocuklar ve aileleri, farklı etkinlikler ve interaktif programlarla buluşacak. Kayıt başvuruları 19 Ocak Cuma günü sona erecek ve hem merkezden hem de online olarak yapılabilecek.

Bilim köşesinde, uzmanlar eşliğinde yapılan deneyler ve ilginç bilimsel gösterilerle çocuklar, bilimin büyülü dünyasını keşfedecek. Sanat atölyelerinde drama, ritim, geri dönüşüm, veli akademisi ve el sanatları gibi alanlarda çocuklar, yeni yeteneklerini geliştirerek kendi eserlerini ortaya koyabilecekler. Renkli yarışmalar ve ödüllerle dolu eğlenceli etkinlikler sayesinde çocuklar hem eğlenecek hem de öğrenecekler. Şenliğe kayıt yaptıran tüm çocuklar ve aileleri, bu coşkulu etkinliğe katılabilecekler. Detaylı bilgi için Atatürk Kültür Merkezi, @usakbld, @usakkultursanat sosyal medya hesapları veya 0 (276) 227 51 63 ile iletişime geçilebilir.

Prof. Dr. Orhan Okay, öğrencileri tarafından anıldı

Sıradaki haber:

Prof. Dr. Orhan Okay, öğrencileri tarafından anıldı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.