h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a

Prof. Dr. Orhan Okay, öğrencileri tarafından anıldı

Edebiyat Fakültesi Kurucusu Orhan Okay için Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ofis Sanat Merkezi'nde düzenlenen "Sadeliğin İhtişamı Orhan Okay" adlı panelde, akademisyen ve yazar öğrencileri tarafından minnetle anıldı. Panelde, Okay'ın öğrencileri ve sevenleri tarafından hayatı ve başarıları vurgulandı. Okay, edebiyat alanında Anadolu'yu tasvir eden eserleriyle önemli bir değer olarak anıldı ve yeni nesil edebiyatçılara rol model olduğu belirtildi.

Edebiyat Fakültesi Kurucusu Orhan Okay, minnetle anılan panelle sadeliğin ihtişamını yaşattı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ofis Sanat Merkezi, kültür ve sanat etkinliklerine verdiği destekle ahde-vefa duygusunu ön plana çıkartıyor. Bu defaki etkinlikte ise üniversitenin Edebiyat Fakültesi’nin kurucusu olan ve Türkiye’de edebiyat alanında değerli eserler bırakan Prof. Dr. Orhan Okay için özel bir panel düzenlendi. “Sadeliğin İhtişamı Orhan Okay” adıyla gerçekleşen panelde, Sakaryalı akademisyen Yılmaz Daşcıoğlu moderatörlük görevini üstlendi. Panelin konuşmacıları ise Okay’ın öğrencileri olan Dr. Mehmet Özdemir, Yazar Bekir Sıddık Soysal ve Yazar Hüseyin Yorulmaz’dı. Prof. Dr. Orhan Okay’ın vefatından sonra, hayatıyla etkileyici projeler ve fikirlerle anılan bu usta edebiyatçı, öğrencileri ve sevenleri tarafından minnetle anıldı. Okay’ın Anadolu’yu tasvir eden eserleri ve örnek kişiliğiyle Türkiye’de önemli bir değer olduğu vurgulanırken, konuşmacılar yeni neslin edebiyat öğretmenleri için de bir rol model olduğunu dile getirdi. Panelde Okay’ın hatırasına dualar edildi.

Muş’taki öğrencilere özel şiir ve müzik etkinliği düzenlendi

Sıradaki haber:

Muş’taki öğrencilere özel şiir ve müzik etkinliği düzenlendi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.