h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Kültür Sanat
  • Muhteşem Konser ‘İstanbul’un Güzelliği’ İş Sanat Sahnesinde İzleyicilerle Buluşacak

Muhteşem Konser ‘İstanbul’un Güzelliği’ İş Sanat Sahnesinde İzleyicilerle Buluşacak

Türk pop müziğinin büyük ismi Kayahan'ın şarkıları, Emre Altuğ'un yorumuyla "İstanbul Kadar Güzel" konserinde birleşiyor. İş Sanat'ın düzenlediği konserde 13 Mart Çarşamba akşamı saat 20.30'da İş Kuleleri Salonu'nda gerçekleştirilecek. Kayahan'ın şarkıları, Emre Altuğ'un eşlik ettiği 30 kişilik bir orkestra eşliğinde seslendirilecek. Konserin konukları ise İpek Açar ve Demet Sağıroğlu olacak. Kayahan'ın unutulmaz şarkılarının yer aldığı bu özel konser kaçırılmamalı.

İş Sanat, Türk pop müziğinin önemli ismi Kayahan’ın şarkılarını Emre Altuğ’un yorumuyla “İstanbul Kadar Güzel” konserinde bir araya getiriyor.

İş Sanat, Türk pop müziğinin ünlü ismi Kayahan’ın unutulmaz şarkılarını, Emre Altuğ’un benzersiz yorumuyla “İstanbul Kadar Güzel” konserinde bir araya getiriyor. 13 Mart Çarşamba akşamı saat 20.30’da gerçekleştirilecek olan bu etkinlik, İş Kuleleri Salonu’nda müzikseverlerle buluşacak. Heyecan verici konserde, 30 kişilik bir orkestra eşlik edecek ve müzik dünyasının usta ismi Alper Kömürcü’nün özel aranjmanları da yer alacak. Konserin konukları ise İpek Açar ve Demet Sağıroğlu olacak.

Müzik kariyerine 1971 yılında “Yosun Gözlü Sevgilim – Bir Mektubun Var” adlı 45’likle başlayan Kayahan, kendi yazıp bestelediği şarkılarıyla adını duyurdu. Özellikle Sezen Aksu, Zerrin Özer, Bilgen Bengü ve Nilüfer gibi sevilen sanatçılara verdiği şarkılarla tanınan usta sanatçı, 1986 yılında “Geceler” şarkısıyla Ayşegül Aldinç ile katıldığı “Kuşadası Altın Güvercin Müzik Yarışması”nda “Altın Portakal” ödülü kazandı. Ayrıca, 1990 Eurovision Şarkı Yarışması’nda Türkiye’yi temsil eden Kayahan, geri vokalde Demet Sağıroğlu ve akordiyonda İskender Paydaş’ın eşlik ettiği “Gözlerinin Hapsindeyim” şarkısıyla büyük beğeni topladı.

2015 yılında hayata gözlerini yumuş olan Kayahan, müzik kariyeri boyunca birçok başarı elde etti ve hisli şarkılarıyla herkesin kalbinde özel bir yer edindi. Konserde, “Gözlerinin Hapsindeyim”, “Yemin Ettim”, “Mor Menekşe” gibi eserler de kendine yer bulacak.

Tarihi büyük bir saygısızlık

Sıradaki haber:

Tarihi büyük bir saygısızlık

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.