h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a

Modern Dünyada Aile Konferansı, Büyük İlgiyle Karşılandı

Samsun’un Canik ilçesinde düzenlenen "Modern Dünyada Aile" konferansı, Uzman Aile Danışmanı ve Yazar Saliha Erdim’in katılımıyla büyük ilgi gördü. Programa ilgi yoğun olunca ekranlar kurulup canlı yayın yapıldı. Canik Belediye Başkanı, çocukların aile ortamında temel değerleri öğrendiğine dikkat çekerken güçlü birey ve güçlü toplum anlayışının önemine vurgu yaptı. Başkan, Canik'in yeni kimliğine kavuştuğunu da belirtti. Konferansa, Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı’nın eşi, AK Parti Canik İlçe Başkanı ve birçok vatandaş katıldı.

Samsun’un Canik ilçesinde düzenlenen “Modern Dünyada Aile” konferansı, Uzman Aile Danışmanı ve Yazar Saliha Erdim’in katılımıyla büyük ilgi gördü. Canik Belediyesi tarafından organize edilen etkinlik, Canik Kültür Merkezi’nde gerçekleşti ve iki ayrı salonda yer bulunan vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Salona sığmayan katılımcılar programı canlı olarak takip etmek için kurulan ekranlara yönelmeye başladı. Konuşmasında, çocukların aile ortamında kimliklerini oluşturan temel değerleri öğrendiklerini belirten Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, toplumda “Güçlü Birey Güçlü Toplum” anlayışının yaygınlaştırılması gerektiğine vurgu yaptı. Aile yapısının ve çocukların toplumsal yapıyı olumsuz etkileyen akımlardan korunması gerektiğini söyleyen Sandıkçı, Canik Belediyesi olarak projeler ve yatırımlarla ilçeye değer kattıklarını ifade etti. Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı’nın eşi Selma Sandıkçı, AK Parti Canik İlçe Başkanı Mahmut Gençay, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve yaklaşık 3 bin kişi programa katıldı. Canik Belediyesi, vatandaşların ilgisini çeken etkinliklerle ilçede sosyal yaşam alanlarını güçlendirmeye devam ediyor.

Akdeniz Belediyesi’nin eğitim programlarıyla oğluna geleceğe yönelik beceriler kazandırıyor

Sıradaki haber:

Akdeniz Belediyesi’nin eğitim programlarıyla oğluna geleceğe yönelik beceriler kazandırıyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.