h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a

Mersin’de Sanatseverlerle Buluşan Festival Fotoğraf Sergisi

17-19 Kasım tarihlerinde düzenlenen '2. Uluslararası Tarsus Festivali' kapsamında çekilen fotoğraflardan oluşan sergi, Tarsus Mehmet Bal Sergi Salonu'nda açıldı. Sergide 10 farklı fotoğraf sanatçısının çektiği toplamda 100 fotoğraf yer alıyor. Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Tarsus'a Değer Katanlar Kurulu'nun desteğiyle düzenlenen festivale ilgi büyük olmuştu. Serginin açılışında konuşan yetkililer, festivalin güzel anlarının fotoğraflarla ölümsüzleştirildiğini vurguladı.

Tarsus Mehmet Bal Sergi Salonu’nda Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen “2. Uluslararası Tarsus Festivali” çerçevesinde gerçekleştirilen “Festival Fotoğrafları Sergisi” açıldı. Sergide, Ahmet Bağ, Fikriye Yıldırım, Lütfi Hasoğlu, Mehmet Rıfkı Alpkaya, Nurten Ertekin, Rıfat Gürbüz, Selda Cavaş, Selma Eser, Semra Karacan ve Selami Türk gibi fotoğraf sanatçılarının çektiği 100 fotoğraf bulunuyor.

Festivalin açılışında konuşan Tarsus’a Değer Katanlar Kurulu üyesi Dr. Ali Cerrahoğlu, festivalde çok güzel anlar yaşandığını ve fotoğraf sanatçılarının bu anları ölümsüzleştirmek için güzel eserler oluşturduğunu belirtti.

Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Koordinatörü Bengi İspir Özdülger ise festivalin büyük heyecan yarattığını vurgulayarak, festivalin güzelliklerini 100 eserle bir kez daha görmenin mutluluğunu yaşadığını ifade etti. Özdülger, festivalin düzenlenmesinde emeği geçen sanatçılara teşekkür etti.

Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak sanatın yanında olduklarını vurgulayan Özdülger, Tarsus’a Değer Katanlar Kurulu’nun kendileri için ayrı bir değer olduğunu ve sevdiklerini belirtti.

Çanakkale’de köklü geçmişi olan mezarlık bakımsızlık yüzünden yok olma tehlikesiyle karşı karşıya

Sıradaki haber:

Çanakkale’de köklü geçmişi olan mezarlık bakımsızlık yüzünden yok olma tehlikesiyle karşı karşıya

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.