h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Kültür Sanat
  • Merkeefendi’de Öğrencilere Akademik Resim Kursu İçin Kayıt İmkanı Sağlanıyor

Merkeefendi’de Öğrencilere Akademik Resim Kursu İçin Kayıt İmkanı Sağlanıyor

Merkezefendi Belediyesi, sanatla iç içe bir neslin yetişmesi amacıyla ücretsiz akademik resim kursu başlattı. Kurs, perspektif, desen çalışması ve temel sanat eğitim dersleriyle Güzel Sanatlar Lisesi ve fakültesine hazırlık yapmak isteyen öğrencilere yönelik. 14 yaş ve üzerindeki sanatseverler, Merkezefendi Sanat Merkezi'ne şahsen başvurarak kayıt yaptırabilirler. Kayıtlar, kontenjan dolana kadar devam edecektir.

Merkezefendi Belediyesi, sanatla iç içe yetişen bir neslin oluşması için akademik resim kursu kayıtlarını başlattı.

Kültür ve sanat alanında gençlere ve yetişkinlere yönelik kurslar düzenleyen Merkezefendi Belediyesi, talepler üzerine ücretsiz bir akademik resim kursu açtı. Bu kurs, Güzel Sanatlar Lisesi veya fakültesine hazırlanan öğrencilere perspektif, desen çalışmaları ve temel sanat eğitimi dersleri sağlayacak. 14 yaş ve üzeri sanatseverlerin başvurabileceği Akademik Resim kursu kayıtları, Merkezefendi Sanat Merkezi’nde yüz yüze yapılacak. Kayıtlar, kontenjan dolana kadar devam edecek.

Amadeus, Zorlu PSM’de seyircilerle buluşuyor

Sıradaki haber:

Amadeus, Zorlu PSM’de seyircilerle buluşuyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.