h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Kültür Sanat
  • Mardian Mall’da düzenlenen film gösterimi ilgi çekti ve yoğun ilgi gördü

Mardian Mall’da düzenlenen film gösterimi ilgi çekti ve yoğun ilgi gördü

Mardian Mall'da gösterilen "3310’dan Tüm Birimlere" adlı film, bir emniyet müdürünün zorlu bir savaşa girmesini konu alıyor. Yönetmenliğini Mazlum Yiğit'in üstlendiği filmin galasında önemli sinema ve sanatçılar da yer aldı. Hakan Meriçliler, Ayhan Taş, Hülya Diken ve İskender Bağcılar gibi ünlü oyuncular, söyleşi ve film gösterimi sırasında sinema severlerin büyük ilgisini çekti.

Mardian Mall Alışveriş Merkezi’nde düzenlenen bir film gösteriminde, emniyet müdürü olarak atandığı şehirde zorlu bir savaşın ortasında kendini bulan birinin hikayesini anlatan “3310’dan Tüm Birimlere” adlı film büyük bir ilgiyle karşılandı.

Filmin yönetmenliğini Mazlum Yiğit üstlenirken, gala gösterimine sinema ve sanat dünyasından birçok kişi katıldı. Hakan Meriçliler, Ayhan Taş, Hülya Diken ve İzzet Çivril gibi oyuncuların katıldığı söyleşide, sinemaseverlerin yoğun ilgisiyle karşılaşıldı.

Erzurum’da kukla sanatı canlanıyor

Sıradaki haber:

Erzurum’da kukla sanatı canlanıyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.