h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Kültür Sanat
  • Küçükçekmece’de, yaklaşan “3. Gençlik Festivali” için heyecan dorukta

Küçükçekmece’de, yaklaşan “3. Gençlik Festivali” için heyecan dorukta

Küçükçekmece Belediyesi'nin düzenlediği 3. Gençlik Festivali, ünlü sanatçı ve DJ'lerin katılımıyla binlerce genci bir araya getirecek. Zeynep Bastık, Buray, Emre Aydın, İlyas Yalçıntaş, Gökhan Keser, Eypio ve Ozbi gibi isimlerin sahne alacağı festival, 19-21 Ocak tarihleri arasında Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, gençleri festivale davet ederek sömestir tatilini dolu dolu geçirebilecekleri bir etkinlik düzenlediklerini belirtti. Festivalin geçen yıl olduğu gibi bu yıl da ücretsiz olarak gerçekleşeceği ve İstanbul gençlerine unutulmaz bir deneyim yaşatacağı vurgulandı.

“Küçükçekmece Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Gençlik Festivali, gençleri ünlü sanatçı ve DJ’lerle buluşturacak. Festivalde yer alacak olan Zeynep Bastık, Buray, Emre Aydın, İlyas Yalçıntaş, Gökhan Keser, Eypio ve Ozbi gibi ünlü isimlerle gençler müzik dolu bir programa katılacak. Festival, 19 Ocak’ta başlayacak ve Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, gençleri festivalde buluşmaya davet ederek sömestir döneminde eğlenceli bir deneyim yaşamalarını hedeflediklerini belirtti. Geçtiğimiz yıl büyük bir katılım sağlayan festival, bu yıl da gençlere ücretsiz bir şekilde eğlence sunacak. Festival hakkında detaylı bilgilendirmeler Küçükçekmece Belediyesi sosyal medya hesaplarından yapılacak.”

Türkiye’de sadece Elazığ’da var: 5 bin fincanla Guinness’e girmeye hazırlanıyor

Sıradaki haber:

Türkiye’de sadece Elazığ’da var: 5 bin fincanla Guinness’e girmeye hazırlanıyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.