h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Kültür Sanat
  • Gölbaşı Belediyesi, Sinema ve Tiyatro Etkinliklerinde Ücretsiz İmkanlar Sunuyor

Gölbaşı Belediyesi, Sinema ve Tiyatro Etkinliklerinde Ücretsiz İmkanlar Sunuyor

Gölbaşı Belediyesi, ücretsiz sinema ve tiyatro etkinlikleri düzenleyerek vatandaşları kültür sanatla buluşturuyor. Bu kapsamda, Devlet Tiyatroları tarafından sahnelenen "Ateş" tiyatro oyunu ve "Aybüke: Öğretmen Oldum Ben" sinema filmi gösterimleri yapılacak. Vatandaşlar başvurularını belirtilen web adreslerinden yapabilirler. Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Gölbaşı'nın kültür ve spor kenti olduğunu vurgulayarak sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarına devam ettiklerini belirtti. Kadınlar için geziler, çocuklar ve gençler için turnuvalar düzenlenerek herkesin mutlu olması hedefleniyor.

Gölbaşı Belediyesi ücretsiz sinema ve tiyatro etkinliklerini halka sunmaya devam ediyor. Başkan Ramazan Şimşek liderliğinde devam eden projelerle Gölbaşılı vatandaşlara yönelik çalışmalar gerçekleştiren Gölbaşı Belediyesi, Devlet Tiyatroları tarafından sahnelenen “Ateş” tiyatro oyununu 23 Ocak Salı günü saat 20.00’de Akün Sahnesi’nde, “Aybüke: Öğretmen Oldum Ben” filmi ise 27 Ocak Cumartesi günü saat 14.00’te Panora AVM sinemasında göstermek için Gölbaşılıları davet ediyor. Vatandaşlar, tiyatro ve sinema gösterimlerine başvurularını www.ankaragolbasi.bel.tr/sinema ve www.ankaragolbasi.bel.tr/tiyatro adreslerinden yapabilecekler.
Başkan Şimşek, sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarına devam ettiklerini belirterek, “Gölbaşımız, tarım, sanayi, turizm kenti olmasının yanı sıra bir kültür ve spor kenti haline gelmiştir. Bu yönde çabalarımızı sürdürüyoruz. Hemşehrilerimizin sosyalleşmelerine katkıda bulunabilmek için düzenlediğimiz etkinliklerle Gölbaşılıların yüzünü güldürmeye devam edeceğiz. Özellikle çocuklarımızın ve gençlerimizin sosyal etkileşim kurması ve bu imkanlardan faydalanması bizim için büyük önem taşıyor” şeklinde konuştu.

300 yıldır un öğüten su değirmeni tarih önünde duruyor

Sıradaki haber:

300 yıldır un öğüten su değirmeni tarih önünde duruyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.