h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Kültür Sanat
  • Gaziantep Sanayi Odası’nın Kurucusu ve ebediyete intikal eden Sani Konukoğlu’nun vefatının 30. yılı

Gaziantep Sanayi Odası’nın Kurucusu ve ebediyete intikal eden Sani Konukoğlu’nun vefatının 30. yılı

16 Ocak Salı günü, Gaziantep Sanayi Odası'nın kurucusu ve ilk Yönetim Kurulu Başkanı olan Sani Konukoğlu, vefatının 30. yılında anılacak. Konukoğlu'nun girişimciliği, ileri görüşlülüğü ve katkılarıyla sanayici ve ülke ekonomisine örnek olduğu belirtilirken, Gaziantep'in sanayi sektörünün ilklerini gerçekleştiren hayırsever iş insanının emekleri ve fedakarlıkları anıldı. Anma mesajında Konukoğlu'nun ayrılışının 30. yılında saygı ve sevgiyle anıldığı vurgulandı.

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Kurucu Başkanı ve ilk Yönetim Kurulu Başkanı olan sanayici Merhum Sani Konukoğlu, yarın (16 Ocak Salı) saat 13:30’da Asri Mezarlık’taki kabri başında anılacak. GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, merhum Sani Konukoğlu’nun vefatının 30. yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı anma mesajında, Gaziantep ve ülke sanayisinin öncü isimlerinden olan merhum Konukoğlu’nu rahmetle ve minnetle andıklarını belirtti.

Adnan Ünverdi, Sani Konukoğlu’nun girişimcilik ruhu, ileri görüşlülüğü ve katkılarıyla Gaziantep ve ülke ekonomisine örnek olduğunu vurgulayarak, “Kendilerinden aldığımız ilhamla çalışmaya devam edeceğiz ve gelecek nesillere bayrağı daha da yukarı taşıyarak teslim edeceğiz” dedi.

Ünverdi, GSO’nun kuruluşuna öncülük eden ve 1989-1990 yıllarında ilk Yönetim Kurulu Başkanı olan merhum Sani Konukoğlu’nun “İşin hilesi dürüstlüktür” sloganıyla ilkeleri, başarıları ve sosyal sorumluluk projeleriyle ülkesine öncülük ettiğini belirtti.

Sanayide öncü adımlar atan merhum Konukoğlu’nun hayırseverliği ve devlet tarafından Üstün Hizmet Madalyası ile ödüllendirildiğini de hatırlatan Ünverdi, “Gaziantepli sanayicilerimizin büyük emeklerinin ve fedakarlıklarının olduğu zorluklar içinde kent sanayisinin kurulmasında ve bugünlere ulaşmasında merhum Sani Konukoğlu ve sanayici büyüklerimizin emekleri büyük” şeklinde konuştu.

Ünverdi, merhum Sani Konukoğlu’nun 30. ölüm yılında saygı ve sevgiyle anıldığını ve her zaman hatırlanacağını sözlerine ekledi.

Mardian Mall’da düzenlenen film gösterimi ilgi çekti ve yoğun ilgi gördü

Sıradaki haber:

Mardian Mall’da düzenlenen film gösterimi ilgi çekti ve yoğun ilgi gördü

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.