h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Kültür Sanat
  • Eskişehir’deki Sokak Sanatı: Duvarlardaki Grafitiler Şehir Sakinlerini Etkiliyor

Eskişehir’deki Sokak Sanatı: Duvarlardaki Grafitiler Şehir Sakinlerini Etkiliyor

Eskişehir'de yapılan grafitiler bina duvarlarına renk katarak bölge halkı ve öğrencilerin beğenisini kazandı. Eskibağlar ve Yenibağlar sokaklarında yer alan grafitiler, birçok kişi tarafından büyük beğeni topladı. Grafitiler, sokaklara heyecan ve farklılık getirdiği için de övgü aldı. Turistlerin de ilgi gösterdiği bu grafitiler, çekilen fotoğraflarla da görüldü. Halk da bu renkli manzaranın keyfini çıkararak grafitilerden memnuniyetini ifade etti.

Eskişehir’de yapılan grafiti çalışmaları, bölge sakinleri ve öğrenciler tarafından beğenilen bir etki yarattı.

Tepebaşı ilçesinde gerçekleştirilen grafiti çalışmaları, Eskibağlar ve Yenibağlar sokaklarına renk ve canlılık kattı. Bazı vatandaşlar grafitileri büyük bir beğeniyle karşıladıklarını ifade ederken, bazıları ise sokaklara heyecan ve farklılık getirdiğini belirtti. Şehre gelen turistlerin de bu grafitilerle fotoğraf çektirdiği gözlendi. Gözlemleyenler, halkın grafitilerden memnun olduğunu dile getirdi.

76 Yıldır Ahşap İle Şekillenen Bir Ömrün İçinde Kaybolan Hikaye

Sıradaki haber:

76 Yıldır Ahşap İle Şekillenen Bir Ömrün İçinde Kaybolan Hikaye

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.