h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a

Amadeus, Zorlu PSM’de seyircilerle buluşuyor

Zorlu PSM Turkcell Sahnesi'nde sahnelenen ve 18. yüzyılda yaşanan Mozart ve Salieri çatışmasını konu alan "Amadeus" adlı oyunun biletleri satışa çıktı. Selçuk Yöntem, Tansu Biçer ve Dilan Çiçek Deniz'in başrollerini paylaştığı oyunda, Antonio Salieri, Wolfgang Amadeus Mozart ve Costanze Weber karakterleri canlandırılıyor. Işıl Kasapoğlu'nun yönettiği ve 29-30 Ocak ile 12 Şubat tarihlerinde sahnelenecek olan oyun, geçtiğimiz 4 yılda 300 bin seyirciye ulaşarak büyük bir başarı elde etti. Biletler, Biletinial üzerinden satın alınabilecek.

Ünlü tiyatro oyunu “Amadeus”, büyük bir ilgiyle karşılanarak 4 yılda 300 bin seyirciyle buluşmuş ve her gösterisi kapalı gişe oynamıştır. Oyun, Wolfgang Amadeus Mozart ile Antonio Salieri’nin 18. yüzyılda Viyana’da yaşadıkları çatışmayı ele almaktadır. Selçuk Yöntem, Tansu Biçer ve Dilan Çiçek Deniz’in başrollerini üstlendiği “Amadeus”, 29-30 Ocak ve 12 Şubat tarihlerinde Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde seyircileriyle buluşacak. Peter Shaffer tarafından yazılan ve müzik tarihinde hala unutulmaz bir yere sahip olan bu oyunun biletleri Biletinial’da satışa sunulmuştur.

İnsanların dikkatini çekecek bir başlık seçmek için şu şekillerde önerilerde bulunabilirim:
– “Amadeus” Müzikali, Zorlu PSM’de İzleyiciyle Buluşuyor!
– Büyük Yankı Uyandıran “Amadeus” Tiyatro Oyunu Tekrar Sahnelenecek
– Tansu Biçer ve Dilan Çiçek Deniz’den Muhteşem Performans: “Amadeus”
– Wolfgang Amadeus Mozart ve Antonio Salieri’nin Hikayesi Zorlu PSM’de Canlanıyor
– Kaçırılmaması Gereken Tiyatro Oyunu: “Amadeus” Zorlu PSM’de!

İyi işler!

Erenler Kavağı, Kale’nin 8 asırlık ve 13 metre çapındaki anıt ağacı olarak korunacak.

Sıradaki haber:

Erenler Kavağı, Kale’nin 8 asırlık ve 13 metre çapındaki anıt ağacı olarak korunacak.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.