h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a

Aliağa’da keyifli bir yarıyıl tatili başlıyor

Aliağa Belediyesi, yarıyıl tatiline girecek öğrenciler için sinema ve kukla gösterileri gibi eğlenceli etkinlikler düzenliyor. Ücretsiz olarak gerçekleştirilecek olan etkinliklerle öğrenciler, sanatla iç içe bir tatil geçirecek. Sinema şöleni 19 Ocak'ta başlayacak ve 4 Şubat'ta sona erecek. Ayrıca çocuklar, kukla gösterisi "Turta ile Evrim Abla'nın Yolculuğu" ile de eğlenceli vakit geçirecek.

Aliağa Belediyesi, yarıyıl tatilinde olan öğrenciler için yine eğlenceli etkinlikler düzenliyor. Ücretsiz olarak gerçekleştirilecek sinema ve kukla gösterimleri ile öğrenciler, sanat dolu bir tatil geçirecekler.

Yarıyıl etkinlikleri kapsamında, Aliağa Gençlik Merkezi’nde heyecan dolu bir sinema şöleni yaşanacak. Aliağa Gençlik Merkezi Sinema Salonu’nda 19 Ocak 2024 Cuma günü başlayacak olan sinema şöleni, 4 Şubat 2024 Pazar günü sona erecek. Öğrenciler, sinema keyfini Aliağa Gençlik Merkezi Erşan Park’ta her gün 10.30-20.30 saatleri arasında ücretsiz olarak izleyebilecekler. Rafadan Tayfa “Hayrimator”, Atatürk 2, Kardeş Takımı ve Kolpaçino 4 4’lük isimli filmler ile unutulmaz anlar yaşayacaklar. Bunun yanı sıra Aliağa Belediyesi, sinema günleri boyunca 22-23-24 ve 25 Ocak tarihlerinde, çevre mahallelerde yaşayan çocuklar için ücretsiz ulaşım hizmeti de sağlayacak.

Kukla gösterileri de tatili renklendirecek. Öğrenciler, yarıyıl tatilinin keyfini sadece sinema ile değil, aynı zamanda kukla gösterileriyle de doyasıya yaşayacaklar. Aliağa Belediye Tiyatrosu (ALBET) Çocuk Tiyatrosu Eğitmeni Evrim Yaşar’ın hazırladığı “Turta ile Evrim Abla’nın Yolculuğu” adlı kukla gösterisi, çocuklarla buluşacak.

Müzeyyen Erkul’da Türkiye’nin İlk İnsanlı Uzay Görevi Canlı İzlenecek!

Sıradaki haber:

Müzeyyen Erkul’da Türkiye’nin İlk İnsanlı Uzay Görevi Canlı İzlenecek!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.