h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Kültür Sanat
  • Akdeniz Belediyesi 3. Uluslararası Fotoğraf Yarışması’ndan ödüllü fotoğraflar belli oldu.

Akdeniz Belediyesi 3. Uluslararası Fotoğraf Yarışması’ndan ödüllü fotoğraflar belli oldu.

Mersin Akdeniz Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Uluslararası Fotoğraf Yarışması'nın ödül töreni ve sergisi gerçekleştirildi. Yarışmaya 70 ülkeden binlerce fotoğraf sanatçısı katıldı ve 55 fotoğraf derece aldı. Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, belediyenin birçok ilke imza attığını ve fotoğraf yarışmasının da bunlardan biri olduğunu belirtti. Gültak ayrıca, Akdeniz'in marka değerinin arttığını ve Çamlıbel Su Sporları Merkezi'nin tamamlanması için çalıştıklarını da söyledi.

Mersin’in merkez ilçesi Akdeniz Belediyesi tarafından düzenlenen ‘3. Uluslararası Fotoğraf Yarışması’ ödül töreni ve sergi açılışı gerçekleştirildi. Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, yarışmanın Akdeniz için önemli bir etkinlik olduğunu belirterek, Mersin’de birçok ilk ve yeniliğe imza attıklarını söyledi. Yarışmaya 70 farklı ülkeden bin aşkın fotoğrafçının katıldığını ifade eden Gültak, fotoğrafların Akdeniz’in çeşitli yönlerini anlattığını ve daha profesyonel bir seviyeye ulaştığını vurguladı. Ayrıca Başkan Gültak, önümüzdeki dönemde tamamlanması planlanan Çamlıbel Su Sporları Merkezi projesi hakkında da bilgi verdi. Konuşmaların ardından yarışmaya katılan fotoğraf sanatçılarına ödülleri takdim edildi. Yarışma, Türkiye ve dünya çapında birçok fotoğrafçının katılımıyla gerçekleşti ve farklı kategorilerde dereceye giren fotoğrafların sergilendiği bir etkinlik olarak düzenlendi.

Bursa Tarihini Minyatürlerle Keşfedin

Sıradaki haber:

Bursa Tarihini Minyatürlerle Keşfedin

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.