h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Kültür Sanat
  • Elazığ’da Filistin temalı “Masumların Sessiz Çığlıkları” sanal sergi

Elazığ’da Filistin temalı “Masumların Sessiz Çığlıkları” sanal sergi

Elazığ'da, Elazığ Valiliği, Elazığ Belediyesi ve bir dernek tarafından düzenlenen "Masumların Sessiz Çığlıkları" adlı Filistin temalı sergi açıldı. Sergide, Türkiye genelindeki tasarımcılar tarafından hazırlanan 31 özgün tasarım sergilendi ve aynı zamanda Elazığlı tasarımcıların da eserleri yer aldı. Sergi, Filistin'deki masumların sesi olmayı amaçladı ve çocuklar tarafından hazırlanan boyama tasarımlarıyla Filistinli çocuklar için renkli ve mutlu bir Filistin özlemi dile getirildi. Etkinliğe Vali Ömer Toraman, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, kurum müdürleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Elazığ’da “Masumların Sessiz Çığlıkları: Filistin Temalı” sanal sergi düzenlendi. Elazığ Valiliği, Elazığ Belediyesi ve bir dernek tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen sergide, Filistin’deki masumların sesi duyurulmaya çalışıldı. Sergi, bir alışveriş merkezinde açıldı ve toplam 31 özgün tasarıma yer verildi. Türkiye genelindeki akademisyen ve profesyonel tasarımcılar tarafından hazırlanan eserlerin yanı sıra, Elazığ’dan 6 tasarımcının da eserleri sergilendi. Sergide ayrıca çocuklar için hazırlanan boyama tasarımlarıyla Filistinli çocuklar için renkli ve mutlu bir Filistin umudu sunuldu. Sergi projesinin danışmanlığını Doç. Dr. Yeliz Polat ve küratörlüğünü Öğr. Gör. Dr. Ferda Başgün üstlendi. Etkinliğe Vali Ömer Toraman, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, kurum müdürleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri de katıldı.

Muhteşem Konser ‘İstanbul’un Güzelliği’ İş Sanat Sahnesinde İzleyicilerle Buluşacak

Sıradaki haber:

Muhteşem Konser ‘İstanbul’un Güzelliği’ İş Sanat Sahnesinde İzleyicilerle Buluşacak

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.