h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a

39 Basamak’a Tam Puan: Harika Performans!

Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nun yeni oyunu "39 Basamak", prömiyerinde büyük beğeni topladı. Tayyare Kültür Merkezi'nde gerçekleşen gösteri, Bursalı sanatseverler ve ünlü isimler tarafından ilgiyle izlendi. Oyun, Richard Hannay'in İskoçya'ya uzanan komik bir casusluk serüvenini anlatıyor. Seyirciler, dinamik aksiyon, teatral rastlantılar ve renkli karakterlerle dolu olan bu eğlenceli komediye büyülendi. İstanbul'dan gelen tiyatro oyuncusu Betül Arım, oyuna ve performansa övgüler yağdırırken, diğer tiyatro eleştirmenleri de başarılı bulduklarını belirtti.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun “39 Basamak” adlı oyunu prömiyerini gerçekleştirdi. Tiyatro severler ve eleştirmenlerden tam not alan oyun, Tayyare Kültür Merkezi’nde seyircilerle buluştu. Oyunda John Bucan ve Patrick Barlow imzalı bir oyun sahnelendi ve Mehmet Ali Açıl tarafından yönetildi. Aykan Yılmaz, Yüksel Hakverdi, Serdar Soyer ve Faruk Oğur gibi isimlerin rol aldığı oyun, izleyicilere keyifli dakikalar yaşattı.

Oyun, 1935 Ağustos’unda Richard Hannay’in bir tiyatro oyununu izleyerek can sıkıntısını gidermek istemesiyle başlıyor. Hannay, tiyatroda tanıştığı gizemli ve güzel Annabella ile Londra’dan İskoçya’ya kadar süren komik ve heyecan dolu bir casusluk macerasına sürüklenir. Bu macerada, birçok farklı karaktere bürünen soytarılar da onlara eşlik eder.

Oyunun prömiyerini izlemek için İstanbul’dan gelen oyuncu Betül Arım, oyunu ve oyuncuların performansını övgüyle değerlendirdi. Arım, herkesi bu eğlenceli ve heyecan dolu oyunu izlemeye davet etti.

İstanbul Yeni Tiyatro Dergisi Jürisi üyesi Mustafa İriz de Bursa Şehir Tiyatrosu’nu yakından takip ettiklerini ifade etti. İriz, yönetmen Mehmet Ali Açıl’ın önemli işlere imza attığını ve bu oyunun da başarılı bir şekilde sahnelendiğini belirtti.

Tiyatro eleştirmeni Özgür Kısır, oyunun çok keyifli olduğunu ve rejinin başarılı bir şekilde yapıldığını söyledi. Kısır, oyuncuların rol ve karakter geçişlerinin de başarılı olduğunu belirtti.

Tiyatro eleştirmeni Zeynep Bayraktutan ise oyunu çok beğendiğini ve oyuncuları, rejisi ve dekorunu övgüyle değerlendirdi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun “39 Basamak” oyunu, izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı.

Kandıra Kilimleri sergisi büyük ilgi topluyor

Sıradaki haber:

Kandıra Kilimleri sergisi büyük ilgi topluyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.